mussutetta nyy vaik viinaverost

Keskiviikko 9.8.2017 klo 14.41


Taas on yksi suomalaisen politiikan kulmakivistä käytössä. Kun halutaan merkittävämpien asioiden jäävän piiloon ja vähemmälle huomiolle, nostetaan alkoholi puheenaiheeksi. Ja toimii kuin vanha junan vessa, uusista en tiedä..

Noin kommentoi Niko Kaistakorpi Markku Huuskon puheenvuoroon Nyt viinaveroa nostamaan!

Olen samaa mieltä Kaistakorven kanssa. Taas viedään tavallisen kansan ajatukset vähäksi aikaa viinan kimppuun, jotta hallitus saa työrauhan päättää isommista asioista!

Pilkotaan nyt vaikkapa VR. Hallitus aikoo avata henkilöliikenteen kilpailulle rautateillä ja pilkkoa VR:n neljään osaan.   

Finnairpomon lisäeläkkeellekin tarttis saada joku parempi selitys kuin, että tiedonkulku on takkuillut. On takkuillut jo Finnairin yhteydenotosta pääministeriin päin, mutta on se nyt takkuillut toisinkin päin. Joku on jättänyt kertomatta eläkkeestä päättäneelle taholle, mitä Finnair ja valtio ovat tällaisesta asiasta linjanneet vai ovatko eläkkeestä päättäneet muutoin vaan unohtaneet ohjeistuksen, että Finnair ei johdolleen mitään lisäeläkkeitä maksa.

Jospa noista murheista, selittämisistä päästään, ainakin vähemmälle, kun annetaan kansan vähän aikaa mussuttaa viinasta ja sen verotuksesta.  


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini