ideoita, kommentteja

Maanantai 14.8.2017 klo 14.23


No nyt voisivat kaupunkilaiset ruveta miettimään tulevaisuuden Saloa:

ttp://salo.tjhosting.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20173823-19

Fountain Park Oy:n kanssa on valmisteltu Tulevaisuuden Salo- kysely, jossa kerätään kuntalaisilta, yrittäjiltä, kaupungin henkilöstöltä ja päätöksentekijöiltä ideoita ja kommentteja tulevaisuuden suhteen. Kysely on tarkoitus julkistaa avattavaksi kaikille salolaisille iltatorilla 17.8.2017. Kysely on auki syyskuun loppuun saakka. Kyselyn materiaaleja käytetään syksyn aikana strategiatyössä. Kyselyn analyysin sekä talousarvion 2018 valmistuttua lokakuun 2017 jälkeen, kunnan viranhaltija- sekä luottamushenkilöjohto valmistautuvat strategiaa koskeviin henkilöstö-, kuntalais- ja sidosryhmätapaamisiin, erillisen aikataulun mukaan.


Kommentit

15.8.2017 1.12  T.A.Vallinen

Myös Salon tulevaisuus riippuu oikenkki vahvaste verotuksest. Me olla äänestetty semmone ?valtio?, joka yrittä kynsi ja vähä hampainkki pittä kiinne hyvinvoinnist, verottamal kansalaiste ostovoima melkke olemattomi ja kun sekkä ei riit, nii sit oteta valtiovelkka viel lissä, ku luottoluokittajakki on sitä mielt? Tuikkan viel näkymättömäl fontil, et ( vihervasurikki ) ova sitä mielt? Myös yritykse saavat oman rasittens yliveroist, etenki pienyritykset.
https://ek.fi/wp-content/uploads/tal51.pdf
Liiast verotuksest on asiallist dataa jo vuosien takka ja ei hyvält näytä. Vai näyttääk?
http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000001742089.html
Itte uskon minu viisaamppi ( ja niit on liianki paljo ) ja viissaat ova räknänny, et jokaselt kansalaiselt kymppi kuus ( 10 ?uroa / kk ) kotomaissi tuotteissi ja palveluissi tuottais jo 10 000 uut vuosityöpaikka, joist osa osuis iha varmuurel myös Salosse? http://suomalainentyo.fi/
Jos noin olis?, ni onk ?valtio? räknänny tahollas, et kuin paljo noi 10 000 ?duunari? tuottais verotuloi valtiol ( ja eläkevakuuttajil )? Jo mont vuot sitte yks ehrokas lupas 100 000 uut työpaikka, jos erustamans puolue sais hallitusvastuut. Sai ja työttömyys lisääntys.
Ain ei käy, niinku haaveilla ja äänestäjil luvata ja täsä Me nyt sit olla. Miljoona mediaaniköyhhä, puol miljona ansiotyöt vailla oleva ja onk joku hyperluuppi ny sit se, mikä Salon pelasta?
Jokane meist ymmärttä, et jotta uut wiksu ja filmaattist kannatta yrittä, mut sen kaike perustaks tarvita perustukse jokase kansalaise peruselämisel ja se peruselämä ei ol reilu, jos raha loppuva jo viikko enne seurava tili.
Melkke jo harmitta, ku kansalaise ova ajettu jo tosi kauas toisistast. On niit, ku kaik o paremmi ku naapuril ja on niit, kun kaik o huonommi ku ?mamuil?.
Mut kui tämmöne vuoratus? ?Ehkä? siks, et ensin olis hyvä panosta ?Meidän? perushyvinvointti ja se syntty, ku olla solidaarissi myös heit kohta, joil ei ?armost? ol ansiotyöt juur ny tarjol. Sit ku on, ni mennä superluupil vaik Siperia.
Noh. Huonolt näyttäis Salon huomine ?näil näkemyksil?, mut yritin eres. Onneks hyvält näyttä Marjatta ja Häne ajatukse ja ?.. ?niillä mennään??.. kohti paremppa huomist.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini