huonost päätettiin

Torstai 17.8.2017 klo 12.03


Jaa-a. Salo -cityn joukkoliikenne.

Ei taida olla yks ja ainut juttu, joka on väärin päätetty. Tai no, sanonpa vähän lievemmin: koko kokonaisuuden hahmottaminen on jäänyt miettimättä! Nyt ollaan tässä tilanteessa:

Päättäjät Salon joukkoliikenteestä: Teimme huonon päätöksen

Viimeistään opintojen alettua monissa salolaisperheissä on herätty seutuliikenteen lippujen huomattavaan kallistumiseen. Entisen seutulipun 55 euron sijaan samoista matkoista hinnat ovat nyt jopa nelinkertaistuneet.
Soittokierros markkinaehtoisen joukkoliikenteen puolesta vuonna 2013 äänestäneille poliitikoille kertoo, että silloin hyvältä tuntunut ja kaupungin rahoja säästänyt päätös on osoittautunut suureksi virheeksi. Silloinen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Annika Viitanen (kok) ei kiertele vaan sanoo muiden lailla asian suoraan: – Olen pahoillani.

http://www.sss.fi/2017/08/paattajat-salon-joukkoliikenteesta-teimme-huonon-paatoksen/

Joukkoliikenteen uusi tilanne aiheuttaa hämminkiä Salossa

Markkinaehtoiseen joukkoliikenteeseen siirtyminen on aiheuttanut hämmennystä Salossa. Esimerkiksi 44 matkan lipun hinta nousi 200 euron tienoille, kun kaupungin tuki loppui siirtymäajan jälkeen. Aiemmin käytössä oli rajaton seutulippu, joka maksoi 55 euroa. Kaupunki ei saa tukea markkinaehtoista liikennettä.

Myös aikataulut ovat nyt vaikeasti löydettävissä.

Salossa on jo pohdittu luopumista markkinaehtoisesta liikenteestä ja joukkoliikenteen järjestämisen siirtämistä takaisin kaupungin vastuulle.

http://www.sss.fi/2017/08/joukkoliikenteen-uusi-tilanne-aiheuttaa-hamminkia-salossa/


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini