nypitään päivänkakkarasta

Tiistai 3.4.2018 klo 12.57


Tästä blogin pitämisestä tulee nyt nypitään päivänkakkarasta -fiilis. Yks kerrallaan: tykkään, en tykkää, tykkään, en tykkää. Kiitosta tässä ja ei kiitosta tässä.

Tämä juttu oli Salon Seudun Sanomissa 30.3.2018

https://www.marjattahalkilahti.fi/albumi/kuvia/lehtijuttuja/2298323

ja tämä Uuden Suomen Vapaavuorossa 1.4.2018

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.vapaavuoro.uusisuomi.fi/viihde/253197-antaisitte-jo-olla

 

Antaisitte jo olla!

Päivätolkulla olemme kuulleet tai lukeneet Jari Sillanpään huumeiden käytöstä. On puolustajia ja on hoitoon patistajia. Sitten on sakkia siltä väliltä. Joku on sitä mieltä, että huumeiden käytöstä ei saisi rangaista ja joku toinen on ihan toista mieltä. Jopa tästä Sillanpään käyttämästä aineesta ollaan kahta mieltä. 

Antaisitte jo olla!

Miksi en tästä nyt tykkää? En tykkää siksi, että kun tätä koko ajan julkisuudessa veivataan ja väännetään, niin ykskaks joku ihan normaalikin tyyppi voi tehdä "siltsut".  Normaalilla tarkoitan sellaista miestä tai naista, nuorta tai vanhempaa, joka tähän saakka on huumeita inhonnut, sellaista, joka on mielessään päättänyt, että ei koskaan, en sorru en, enkä ainakaan huumeisiin.

Jari Sillanpään jatkuvalla esillä pitämisellä vaara -vaihde voi jollekin nykäistä vitoselle: mitäs jos minäkin? Kokeilenpas. Olen utelias. Mitä sitä nyt yhdestä kerrasta!

Entäs sitten, kun se yksi kokeilu ei jääkään ensimmäiseksi/viimeiseksi? Kuka vastaa yllyttämisestä? Sillä yllyttämistä tämä jatkuva uutisointi minun mielestäni on. 

Minun ajatukseni tänään, tässä ja nyt on: antaisitte jo olla! Annetaan Jari Sillanpään huumeilla ihan kuinka tykkää ja ihan millä aineilla vaan. Annetaan hänen hörhöillä omissa oloissaan ilman jatkuvaa uutisointia! Kiitos!

 


Kommentit

3.4.2018 13.05  Marjatta

Jotain kivaakin. Tänään on mielettömän kaunis talvinen päivä. Pitänee lähteä lenkille!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini