kiitos

Lauantai 31.3.2018 klo 23.10


Kiitos!

Ja ihan kahteen paikkaan tälle päivälle.

Ensimmäinen kiitos menee sairaalan mäelle

Olen pari viikkoa syönyt tulehduskipulääkkeitä kuin karkkeja vaan, mutta viime yö oli sellainen, että päätin, että olkoot vaan pääsiäinen ja viikonloppu ja päivystys Salon sairaalan puolella, pakko mun on aamulla sinne ainakin soittaa. No, en minä soittamalla antibioottia saanut. Paikan päälle sitä mentävä oli. 

Palvelu oli loistavaa ja sujuvaa. Nopeaakin. Uskon, että näin ajattelevat kaikki muutkin, jotka tänään aamupäivällä päivystyksessä joutuivat käymään. Kiitos vastaanottovirkailijalle, kiitos sairaanhoitajalle ja kiitos lääkärille.

Seuraava kiitos menee Salon Teatterille.  

Antibiootit tekivät päivän aikana sen verran tehtäväänsä, että pääsin ehtoolla teatteriin. Jaksoin mennä. Oli ensi-ilta Woody Allenin komediasta Jumala. Teatteri oli täynnä. 

Mikään Woody Allen -fani en ole, en todellakaan. Sekopäisenä minä sitä miestä pitänyt olen. Sekopäinen oli tämäkin esitys. Jos esitystä olisi vielä tunnin verran jatkunut, niin sekopäiseksi olisin varmaan minäkin tullut.

Juonessa ei ollut, ei niin "päät eikä hänttä"! En ymmärrä, miten näyttelijät pysyivät edes itse kärryillä siitä, mitä esittivät. Pääosan esittäjät Juha-Pekka Lindholm ja Arsi Siuvatti saavat minulta isot aplodit. Ja kyllä nuo muutkin näyttelijät. Ja ohjaaja Arto Lindholm.

Tämä näytelmä ei varmaankaan ole ohjaajalle ollut niitä helpoimpia juttuja läpi vedettäväksi, ohjattavaksi, mutta hyvin on miehen pää pysynyt kasassa. Tässä näytelmässä sekoillaan senkun keretään, mutta hauskasti ja viihdyttävästi. Kiitos esityksestä. 


Kommentit

1.4.2018 0.18  Marjatta

Ja viel, meinas unhottua: Jumala -näytelmän valosuunnittelu on aivan uskomaton. Ei mikään sinpäi -juttu, vaan todella, todella hieno.

2.4.2018 22.59  Timo A. Aalto

Kiitos sanoistanne, koko työryhmän puolesta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini