jotain uutta vai?

Maanantai 23.4.2018 klo 0.32


Jotain uutta infoa vai? 

https://yle.fi/uutiset/3-10172017

Ei. Ei todellakaan!

Toivon, että esim. salolaiset päättäjät (sote -lautakunnassa ja valtuustossa istuvat) hetken aikaa miettivät, mitä tässä vuosien varrella (kuntaliitoksen aika) on tullut päätetyksi/hyväksytyksi!

Ei olisi ollut mikään pakko mennä valtakunnan tason suositusten mukaan! Esim. laitospaikkojen vähentämiseen.

Olisi ihan hyvin voitu pysyä vaikka vuoden 2009 hoitopaikkojen tasossa ja halvemmaksi, anteeksi edullisemmaksi koko vanhustenhoidon kokonaisuus olisi sen pohjalta tässä kaupungissa tullut siitä, mitä se nykyisellään on.

Mutku ei!

Pikkusen kiukuttaa!

Uusimpia valtuutettuja en voi nykytilanteesta syyttää. Muille kyl on peiliin katsomisen paikka!

Ja niinkuin jo aikaisemmin olen todennut, on se kumma miten valikoivasti noita valtakunnan tason suosituksia tässä kaupungissa noudatetaan. Laitospaikat kyllä, mutta ei esim. vanhusten kotiin annettavien ruokien kohdalla!


Kommentit

23.4.2018 9.28  Marjatta

Koko eilisen päivän touhusin ulkohommissa.Radiokuulokkeet oli korvissa koko ajan ja voi että, kun tulin kiukkuseksi, kun kuulin tuon Ylen uutisen. Sisälle tullessa (oli jo pimeä) suihkun jälkeen, puolelta öin kiukkuvaihde veti vielä kovemmaks. Näkyy varmaan, että kiukkuisena juttuni kirjoitin. Uudet valtuutetut tuskin tietävät, millä tyylillä esim. Salossa laitospaikkoja on hävitetty.Jotain vanhustenhoidon tilanteesta löytyy tarkastuslautakunnan arviointikertomuksista, moitteitakin annettu on, mutta eipä tuo tässä ja nyt paljon auta. Kotihoito (kun siellä ei pärjää) ja edestakaisin ajo sairaalan mäelle ei kovin edullinen yhdistelmä ole. Markkinarako yksityisille toimijoille on tässä kaupungissa kova ja hyvä. Ihmettelen vaan, millä rahoilla tavallinen Maija Meikäläinen niihin suunnistaa!

25.4.2018 16.24  KyllUrputtaaTäälläki

Muutamien ikätoverieni kanssa olemme tässä pohtineet, mitenkä huonoina joudumme konttaamaan, ennenkuin hoivapaikkaan kaupunki antaa mahdollisuuden. Laadinko jo A4 arkille isoilla kirjaimilla tahtomme, jossa v a a d i m m e hoivapaikkaa, kun aika koittaa. Olemme jokainen huolissamme tulevaisuudestamme. Kyllähän kaikki hoituisi, kun vain olis jumalatone pankkitili. Eikähän omaisuuttaan kukaan kunnalle kaikkea antais, ku veroja olemme ikämme maksaneet.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini