miks?

Maanantai 18.6.2018 klo 13.40


Sen verran on vielä palattava edelliseen blogiin, että kerron miksvarten tuon jutun lautakuntaan esille nostin.

Nostin siks, että siihen tulisi vastaus, josta sitten myös kaupungin vanhusväki saisi mustaa valkoisella tietoa. Ja onhan saman tapaista asiaa peräänkuuluttanut myös vanhusneuvoston sakki.

http://www.salo.fi/attachements/2018-05-21T10-14-1694.pdf

Jossain facebookissa on viuhahtanut tieto, että aloitteiden valmisteluun menee "kauhjast paljo raha"! Summa oli jotain 3750/aloite tai muistanko väärin. No, oli kuin oli. Tuohon ravitsemispäällikkön antamaan vastaukseen on rahaa kulunut ehkä noin yhden kahvikupillisen hinnan verran.

--

Ja nyt mää menen pihal!


Kommentit

18.6.2018 22.36  Maalaismummu

Kun katsoin noita ruokailupaikkoja, niin tuli mieleeni, että kaupunkilaisvanhukset ovat eriarvoisessa asemassa, toiset saavat koko vuoden ympäri aterian, toiset eivät. Heitä kehotetaan menemään kuppilaan tai baariin, jossa ateriointi on kalliimpaa, sekin on eriarvoistavaa. Toisilla ateriointi on saavutettavissa oleva paikka, toisilla ei, kuten Suomusjärvellä kaksi paikkaa, jotka kumpikin ovat vanhuksille palvelun saatavuuden kannalta kehnoja! Ja miten on ulkopuoliselta hankitun ruuan ravintopitoisuus. Kaupungin valmistamaa ruokaa kun niin hehkutetaan. Yhtä vähän uskon siihen, että vanhukset menisivät kesällä johonkin baariin syömään, kuin siihen, että pienet yhdistykset pystyisivät osallistumaan kaupungin ruokapalvelun järjestämiseen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini