onk tääl jottan?

Sunnuntai 9.9.2018 klo 17.59


No onko täällä jotain? 

Tätä tarkoitan: Kaupunkikehityslautakunnan kokouksen 11.9.2018 esityslistaa ja siinä olevia asioita.

Että onko sitä mielipidettä, sanottavaa, kehuttavaa, moitittavaa, ihan mitä tahansa kommentteja tulevan tiistain kokouksen osalta? Esityslista löytyy tuosta äskeisestä linkistä.

Kaupunkikehityslautakunnan jäsen Arttu Karhulahti on facebookkiin nostanut esille oman bloginsa. Hän kysyy: matkustaisitko sinäkin bussilla? Tämä on asia:

http://salo.tjhosting.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20183988-6  ja tämä liite:

http://salo.tjhosting.com/kokous/20183988-6-1.PDF

Laitoin Artulle facebookkiin kommentin:

Oli kyl hyvä esittely ja valmistelu. Olispa muutamilla muillakin virkamiehillä /-naisilla sitä samaa!! Hinnoista: "0-6 vuotiaat matkustavat ilmaiseksi maksavan matkustajan seurassa" on mun mielestä 🙂OK, mutta kyllä antaisin tämänkin "Yksin matkustava alle 7-vuotias, tai lapsiryhmät matkustavat lastenlipulla" kulkea korvauksetta🙂. Ehkä esim. lasten päiväkotilaiset käyttäisivät tätä, kävisivät vaikka retkellä "toispual cityä" ja oppisivat samalla bussilla liikkumiseen ym. Se on vaan hetken humaus, kun tuo nyt alle 7 -vuotias on lastenlippulainen. Jos ajoissa oppii bussin käytön, niin käyttää sitä myös myöhemmin. Nyt isät ja äidit kuskaavat senkun kerkeevät esim. harrastuksiin ym., vaikka joihinkin paikkoihin pääsisi ehkä bussilla.

Tuo on ihan vaan mun oma omapäinen ajatukseni. Itseni kanssa neuvottelin!

Kaikkia asukkaita tyydyttävää hyvää tästä salolaisesta joukkoliikenteestä tuskin saadaan, ei vaikka sitä miten päin pyöritettäisiin. Sanomista tulee ihan varmasti. Nooh, tästäkin päätöksestä, joka tiistaina tehdään, tässä haukut tai kehut saa lautakunta. Vallan käytön takaa voimassa oleva hallintosääntömme.

Perniöntien muutoksen päättäminen kuului sekin kaupunkikehityslautakunnalle, vaikka välillä, kun kehuja tai moitteita tekstaripalstalta lukee, niin ne kohdistetaan kaupunginvaltuustossa istuvien suuntaan.

..

Tuo oli yksittäinen esityslistan asia. 

Kait Sinulla, joka sivuillani käyt ja esityslistaa luet, jotain sanottavaa löytyy esim. talousarvioehdotukseen vuodelle 2019.

Saa kirjuutella! Ilost loppuehtoot! 


Kommentit

9.9.2018 21.16  MääMuittenkiPualest

Salon joukkoliikenne on tällä hetkellä nippa-nappa asukkaita tyydyttävä, kun vaan on selvillä aikatauluista. Vanhemmille ihmisille vaikeutta tuo se, että autojen vuoroista ei ole tietoa Kaupunkitiedotteessa tai SSS:ssa, Palveluliikenteestä on Kaupunkitiedotteessa. Ikääntyneissä ja muissakin on monia netittömiä ja heidät on myös huomioitava. Liikennöintihän oli aiempina, ei kaupunkiin kuuluvina, vuosina ruhtinaallista. Nyt saa olla skarppina, millä vuorolla aamupäivällä menet, ettet joudu olemaan stadissa 4 - 5 tuntia. Päiväkotilapsille voisi tarjota kyytejä, sillä oletan kaupungin kustantavan koululaisten uimahallimatkatkin. Ja ikääntyneille, kotonaan asuville, virkistymiskyytejä kerran - kaksi kuussa Ilolansalon, Majakan, Pajulan tms toiminta- ja terapiapiireihin, siis 1 pv/ liitoskunta kerralla, mutta säännöllisesti, pientä maksuakin voisi ottaa ja kotoa haettaisiin. Se varmaan toisi virkeyttä seutukunnan yksinäisille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini