aloitteen hinta ym.

Maanantai 10.9.2018 klo 17.46



No sitten se aloitteen hinta.

Paljonko se maksaa, kun siihen vastataan, kun sitä valmistellaan ym.? Kyllähän se maksaa tai ei välttämättä maksa edes valmistelijan aamukahvin ja kahvitauon hintaa. 
Olen jo aikaisemminkin sivuillani todennut, että kyllä esim. Länsirannan kaavamuutoksen kanssa sählääminen varmaan jotain jo maksaakin, mutta ei esim. Sari Pesosen aloitteeseen vastaaminen. No, palautukseen tuo sentään meni. 

Nytkin sellaisisa asioita on huomisessa esityslistassa. Että palauttaa tarttis tai vähintään täydentää.

Vai onko Sinun mielestäs esim. tämä aloite saanut kunnollisen vastauksen? Selvitys kaupunkipyörien käyttöönotosta Salossa 

Onko tuohon mennyt valmistelijalta tuntitolkulla työaikaa, rahasta nyt ei ainakaan voi puhua. Vähän maistuu siltä, että se on aamukahvilla koottu, pika -sellaisella. Kyllä tuota nyt olisi voinut täydentää ja se olisi kaupunkikehitysjohtajan juttuja se. Esim. jatkoa ehdotukseen: Asiaan palataan, kun selvitystyö on valmistunut.

Minun mielestäni on luottamushenkilön aliarvioimista, vähättelyä, mitä sanaa tuohon nyt käyttäisikin, jos aloiteasioita valmisteleva/valmistelevat ja niitä sitten eteenpäin lautakunnille ja valtuustoon ehdottavat eivät edes yritä vastata kunnolla kaikkiin aloitteessa esille nostettuihin kohtiin, pyyntöihin ja tarpeisiin. Sama tilanne, jos ja kun kyselyihin vastataan.

Enemmänkin olisi asiasta mussutettavaa, mutta nyt on niiiin hieno ehtoo, että minä lähden pihahommiin.


Kommentit

10.9.2018 19.32  MääMuittenkiPualest

Vähä kolahti, ku lehteä aamulla luin. Kaikki tänä päivänä hinnoitetaan? Pitäiskö valtuutettujen päästä mahdollisimman vähäll tyäll asioitte päättämisess, ettei kuluis aikka eikä tarttis hunteerat ja käännell päätettäviss olevi asjoi joka suunttaha. Lueta kokouksess esityslistaa kohta kohdalt, pyydetä mielipitei muodovuoks eli olla hilja ja hyväksytty-kopautus ja kokous äkki ohitte.Ja halvall päästä? Tehkä aloittei ja selvityspyyntöi edelleenkin, maksoi mitä maksoi, heitin tehtävä o miätti päätettävät asjat jokakantilt ja kyssy välill itteltäs ja muilt: mitä jos ....


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini