eilen kun

Lauantai 3.11.2018 klo 22.45


Se oli sit siinä taas. Nimittäin Arto Niemisen käsikirjoittama ja ohjaama pikkujoulukauden aloittava salolainen "täytyy nähdä" -juttu. Tänään oli ensi-ilta. 

Otsake tämän vuoden revyylle on Tinataan taas.

Kyllä siinä alussa vähän tinattiinkin, mutta ei se minua ihmeemmin sulattanut, eikä sekään, kun Nieminen käsitteli tai riepotteli tekstillään kaupunginjohtajaamme. Tiedossa se oli, että nyt on Innan vuoro olla vitsittelyn kohteena, mutta olisi siinä vähempikin riittänyt. Perheosuuden (rouvasta ja tyttärestä kertovan) olisin jättänyt kokonaan pois. Ne meni pikkusen yli. No ainakin mun mielestäni.

Voi olla, että huumori -vaihteeni ei tänään oikein kulkenut tai sitten se lähti liikkeelle vasta, kun mukava turkulainen = Joonas Suominen saapui paikalle. Plus äiteensä = Marja Ruokonen. Se nyt vaan on semmosta harmitonta hauskaa se, mitä sanoja Arto Nieminen on Joonaksen suuhun asetellut ja kun siinä vielä sitten äitee Turkulainenkin sählää, niin ei muuta voi kuin nauraa. 

Mika Vainio oli ihan hyvä Innan esittäjä, hyviä myös Minna Määttälä ja Esa Nummela. Esa oli vallan loistava mm., kun esitti Jari Sillanpäätä! Uusimmat näyttelijät Lisamaria Markula, Roosa Majanoja, Kaisa Koivuniemi ja Mikko Saari ottivat roolinsa ihan niinkuin olisivat tällaisessa pyörineet jo aikaisempinakin vuosina. Ei mitään moittimista. 

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Tapio Heinosen aikoinaan tunnetuksi tekemä laulu "Eilen kun mä tiennyt en" päätti esityksen. Ehkä se oli vähän irrallaan koko esityksen teemasta, mutta hyvin ja vaikuttavasti näyttelijasakki sen esitti. Todella hyvin. Näkymisiin ensi vuonna!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini