juu ja ei

Keskiviikko 21.11.2018 klo 11.39


Juu! Samaa mieltä olen tämän Salon Seudun Sanomien uutisen kanssa: 

Löytyykö salolaisilta ratkaisua marraskuun synkkyyteen? Joku on jopa toivonut, että synkän marraskuun yli voisi hypätä silloin, kun ei jaksa eikä viitsi. Lokakuusta siirtyisi suoraan joulukuuhun.

https://www.sss.fi/2018/11/kaamosta-pakoon-jos-vain-voi/

Marraskuun voisi minunkin puolestani vaikka lailla kieltää, mutta vaikka kieltäisi, niin eipä tuo kovin paljon auta. Eikä auta, vaikka EeUun kautta mielipidettä kyselisivät ja lopputulokseksi tulisi marraskuulle eit. 30 päivää lokakuun jälkeen on ja pysyy ja ne päivät on elettävä, jotta pääsee joulukuuhun. 

Tällaisia päiviä kuin tänään, tällaisista kyl tykkään. Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu, sillä ens viikolla tämä kuukausi on mennyt inhokki ja pääsemme joulupukkia odottelemaan.

Otsakkeeksi kirjasin juu ja ei. Ei tulee siitä, että eilen oli taas esillä Asemakaavan muutos Länsirannan katualue, hyväksymisvaihe  

http://salo.tjhosting.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20183990-11

Esitin ihan samat kuin edellisellä kerralla: "En ole esitetyn kaavamuutoksen kannalla ja esitän, että kaupunkikehitysjohtajan ehdotus hylätään." Jouni Eskola kannatti.

Äänestettiinkin.

Minä ja Jouni ja muutama muu hävisimme, mutta kyllä se mulle passaa, että asia valtuustolle saakka vielä menee. Jos siellä häviämme, niin saman eriävän mielipiteen siellä esitän kuin mitä eilen: ”En ole kaavamuutoksen kannalla, koska se mahdollistaa paviljonkirakennuksen rakentamisen Länsirantaan. Minun mielestäni paviljongille pitäisi löytyä muu paikka.” 

https://www.marjattahalkilahti.fi/albumi/kuvia/2341623

Tämmöst tänäpä! 

Ilost loppupäivää!

-

Marraskuun manausta täälläkin:

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.vapaavuoro.uusisuomi.fi/viihde/264512-manataanko-marraskuuta


Kommentit

22.11.2018 20.58  KyliltäTaas

Hienona ja viihtyisänä näköalaruokala/-kahviona Plazan siltaravintolaakin markkinoitiin sen valmistuessa. Ja miten kävi? Tiensä päähän sekin tuli. Ei riitä ihmisille pelkät näkymät pitkään vaan jotain uutta, taas uutta ja aina uutta, jotaki superia. Linjurissa on tyhjillään tosi makee kahvilana ja ravintolana toimineet tilat korkein lasiseinin. Mutta vain uusia tiloja janoavat kaupunkilaiset. Saavat - ja - 3 - 5 vuotta niin luovutaan siitäkin. Ihan kuin lapset, lelu on leikitty ja osta uusi!!!

22.11.2018 23.50  Marjatta

Minä olen heitellyt ilmaan ehdotusta, että rakentaisivat sen lasipaviljongin turistirysäksi Vuohensaareen ja sit kun joku vielä järjestäisi sinne jokiristeilyjä, niin luulis, että ainakin kesällä niistä jotain tulostakin syntyisi (euroja paviljongin pitäjälle ja jokilaivurille).

Toinen hyvä paikka paviljongille, (ehkä hyvä) olisi Veturitallin läheisyys. Veturitallin hienot näyttelyt ovat tuoneet kaupunkiin monia, monia vieraita ja yleensä nuo muualta tulleet myös syövät Salossa. Sinne sekaan sit omat asukkaamme, he, jotka ulkona syömistä ja istumista harrastavat. Toki epäilen, että ei heitä sinne joka päivä, joka ehtoo riitä.

Saas nähdä miten paviljongin kanssa valtuustossa käy.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini