kaavamuutos

Tiistai 18.12.2018 klo 10.31


Olipa taas valtuusto. Kipeä maha ja kokoustaminen ei ole mikään hyvä yhdistelmä, mutta jollain lailla selvisin.

Länsirannan kaavamuutos tuli vihdoin ja viimein siihen pisteeseen, että sille saatiin päätös. 

Marko Tapio esitti, että asia palautettaisiin uuteen valmisteluun siten, että nurmialue tulee olla rakennusaluetta. Se ehdotus ei menestynyt. Ei menestynyt toinenkaan, kun Jouni Eskola esitti, että kaavamuutosta ei hyväksyttäisi lainkaan. Jounin esitystä kannatin. Lopputulokseksi siis tuli, että Länsirannan kaavamuutos hyväksyttiin. Puolesta oli 37 ja 13 vastaan.

Vaikka itse olen ollut kaavamuutosta vastaan, niin sitä mieltä olen, että päätös tähän olisi pitänyt saada aikoja sitten. Voi olla, että se taho, joka alunperin halusi, ajatteli, suunnitteli po. alueelle paviljonkiravintolan rakentamista on jo moneen kertaan kyllästynyt salolaiseen päätöksentekoon.

Ei tästä vieläkään valmista välttämättä tullut. Joku voi valittaa. Minä en valitusta jätä (riittää, kun jätin eriävän mielipiteen x), mutta voi olla, että joku muu tai jotkut muut jättävät.

No, oli kuin oli, aika näyttää, mitä tapahtuu.  

     

x) En ole kaavamuutoksen kannalla, koska se mahdollistaa paviljonkirakennuksen rakentamisen Länsirantaan. Minun mielestäni paviljongille pitäisi löytyä muu paikka.

..

En edelleenkään ymmärrä miten em. rakennus, jos se vielä lasiseinäinen on, miten se tälle alueelle nätisti sijoittuisi!! 

https://www.marjattahalkilahti.fi/albumi/kuvia/2341623


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini