aloite

Tiistai 18.12.2018 klo 11.23


Tässä olisi jonkinlainen mahdollisuus sitä kävelykatuakin kokeilla!
 
Salon kaupunginvaltuusto 17.12.2018
Valtuustoaloite
 

 

Suvisalo ry:n järjestämät iltatorit ovat Salon vetonaula. Sekä torilla kävijöitä että torimyyjiä on ollut tungokseen asti.

Kristillisdemokraattien valtuustoryhmä esittää, että Salon kaupunki laajentaisi torimyyntialuetta iltatoritorstaisin. Laajennus olisi kokeilu ja koskisi kesää 2019. Alueeksi esitämme Vilhonkatua torilta Asemakadulle saakka. Syksyllä kaupunki voinee yhdessä Suvisalo ry:n kanssa arvioida kokeilun plussat ja miinukset.

Torialueen laajentamisella annettaisiin lisämahdollisuuksia torimyyntiin, ja tarjonta voisi monipuolistua.

 

Pertti Vallittu, valtuutettu KD

Marjatta Halkilahti, valtuutettu KD sitoutumaton

Elina Seitz, varavaltuutettu KD

--

HYVÄÄ JOULUN odotusta Ystävät!


Kommentit

18.12.2018 18.17  MäVaaN

Esittämänne pätkä ihan riittävä, koska sen jälkeen on Plazan pihakadun osuus ja tämä on riittävä Salolle. Poikittaisliikenne tulisi kuitenkin sallia, ettei tule umpikujia muualle. Viime kesän Suomi-kierroksella totesimme, että kävelykadut olivat hyvin hiljaisia arkipäivinä, jopa Kajaanin, vaikka oli perjantai-iltapäivä. Ja Kajaanin kävelykatua oli mielestämme jopa typistetty. Lähdimme Prisman kautta ja siellähän ne muutkin olivat, katu menee kauppakeskuksen ali ja liikennevalot kauppakeskuksen parkkeihin. Liikkeet eivät tuloja saa muutamista kävelijöistä ja aikaansa kuluttavista. Torstaisia iltatoreja varten voisi tuoda tilapäisiä ajokieltoja kyseisille kaduille!?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini