Uusimmat kuvat

infon pätkä

Maanantai 11.2.2019 klo 18:09


Laitanpa pienen pienen infon pätkän: Jos joku odottaa minulta jotain viestiä valtuustoseminaarista 11-12.2.2019 Naantalissa, niin ilmoitan täten, että en tuolla nyt ole.

Huomiselle päivälle kyl olen ilmoittautunut, sillä huomenna pitäisi olla esillä jotain uusinta uutta koulukarusellistamme, anteeksi oppimisympäristöuudistuksesta, tästä, jota on ihmetelty viime syksystä lähtien.

Voi olla, että tänä vuonna ensimmäisen päivän anti Salon tulevien vuosien kehittämiseksi tuo eteen jotain uutta, mutta voi olla, että rämmitään ihan samoissa aiheissa kuin ennenkin.
Viime aikojen tapahtumat sekottavat nekin omalta osaltaan ikävästi koko kokonaisuuden pakkaa, joten päätin (kun tässä oli tälle päivälle muutakin tekemistä), etten yötä myöten Naantaliin lähde. Cityn kärkihankkeistakin, joista kaikista en edes tykkää (esim. ekovoimalaitos), on tohkattu sen verran, että eivät nekään houkutelleet ensimmäiseen päivään lähtemään.
Eiköhän nuo huomenna selkene, mitä iso raati on asioista mieltä ollut. Toivottavasti ovat myös kihnanneet pohjustusta sille, miten menetellään kaupungin johdon saamiin moitteisiin. Minulla on asiaan mielipide valmiina (osa sen jo tietääkin), mutta tässä en sitä vielä julki nosta! Tuskin niin ovat tehneet muutkaan, joille asiasta päättäminen eteen tulossa on.  
--
"Joka päivä paremmpi Salo" sloganilla ei nyt ihan hirveän hyvin pyyhi!!! 


Kommentit

11.2.2019 18:12  Marjatta

Omalla autolla menen, enkä pyydä matkakorvausta. Ruoka on sentäs luvattu ja sen maksaa kaupunkimme.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini