Uusimmat kuvat

ikäihmisille ruokaa kotiin

Tiistai 2.4.2019 klo 13:40Tämän päivän Salon Seudun Sanomissa on uutisoitu eilen kaupunginvaltuustossa jätetty aloite. Se koskee ikäihmisille kotiin annettavaa tukipalvelua, tässä tapauksessa ruoan saamista kotiin. Emme me mitään toivo (toimittajan käyttämä sana), vaan kyllä me, Elina ja minä, ihan oikeasti esitämme, että ruokapalvelun kotiin saaminen ikäihmisten kohdalla kunnolla selvitettäsiin. Kyllä tässä kaupungissa asukkailta monenlaista muutakin kysellään, miksei siis tällaistakin: 
Esitämme, että Salon kaupungin vanhuspalvelut kartoittaa 85 vuotta täyttäneiden kotona asuvien tarvetta aterian kotiin saamiseksi. 
Kyselylomake julkaistaan Kaupunkitiedotteessa ja netissä kaupungin sivustoilla. Kaupunkitiedotteen lomakkeelle vastaamiseen annetaan ohjeistus, kuka vastaukset kerää. Yhteyshenkilöt löytynevät kotipalvelun henkilöstöstä.
Vanhuspalvelut kokoaa vastaukset ja esittää ateriapalvelu kotiin - tarpeet sosiaali- ja terveyslautakunnan kautta kaupunginvaltuustolle mahdollisten määrärahojen varaamiseksi vanhuspalveluun, ravitsemispalveluun ja liikennepalveluun toimintavuodelle 2020. 
Marjatta Halkilahti 
valtuutettu KD, sitoutumaton
Elina Seitz 
varavaltuutettu KD


Kommentit

2.4.2019 20:16  Ajat lähestyy

Miksi ikärajana 85? Saattaahan olla 80 tai jopa alle senkin kunnossa, jossa ei enää itelleen ruokaa saa valmistettua eikä lähiomaisia likellä saati naapuria, joka kävis auttelemassa. Mun miälest olis kartoituksess käytävä kaikki ikääntyneet tsekkaamass. Ja joukoss on sitte niitä, jokka sano tekevänsä ite ja pärjäävänsä, mutt asia ei kuiteska oll simmotti. Avun vastaanottaminen kun on toisill osoitus siitä ett mä ole vanha ja avun tarppeess.

2.4.2019 22:38  Marjatta

Kiitos kommentoijalle!
Vastausta, jotain selitettä omana blogina.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini