jatkoa

Tiistai 16.7.2019 klo 21.12


Jatkanpa edellistä blogia

Pahinta olisi se, että joku toimiala (mikä muu kuin kaupunkikehitys?) työntää sähköautojen langattoman latauksen testiradan toteuttamisen kaupungin talousarvioehdotukseen vuodelle 2020. Sitten olisi helppo todeta, jotta juu, työn alla tämä vasta oli.

IoT Campuksen sakki tämän saksalaissotkun nyt hoitaa saisi. Tai mitä varten tuo campus perustettiin? Sivustoilla on komeaa hehkutusta osaamisesta, mm., että se on Innovaatioalusta tulevaisuuden teknologian ratkaisuille, edelleen: Salo IoT Campus on yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten yhteisö, jossa rakennetaan älykkäämmän tulevaisuuden teknologioita. Kampuksen katon alla työskentelevät sekä IoT-alan suunnannäyttäjät että alojensa parhaat palveluyritykset.

Vähän tulee olo, että tähän kaupunkiin tarttis palkata sellainen työntekijä, olkoot nimike nyt vaikka UhkaTarkastaja, joka syynäisi kaikki tulossa, menossa, tyrkyllä olevat hankkeet ja pitäisi huolta siitä, ettei kukaan vahingossakaan mene allekirjoittamaan mitään, ellei asiasta joku ylempi raati ole hyväksyntää antamassa ja/tai päätöstä tekemässä.

On heinäkuu ja ihmisten pitäisi saada lomiansa viettää. Ihan rauhassa. Tällaisia 254 000 euron lasku- uhkia ei ole kiva uutisina lukea, ei päättäjien eikä tavallisten kaupunkilaisten. "Muutenki jo persaukinen city!" toteaa moni. Myös minä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini