käänteitä ja kurveja

Keskiviikko 17.7.2019 klo 22.59


Käänteitä ja kurveja. Mitä minä äsken netistä löysinkään? Tällaista löysin Salkkarin (Salon Seudun Sanomat) sivustoilta:

Uusi käänne saksalaisyhtiön ja Salon kiistassa

Salon kaupunki ja sähköautojen langatonta latausta kehittävä saksalaisyhtiö Magment UG voivat sittenkin jatkaa neuvotteluja testiradan rakentamisesta Saloon.

– Hankkeessa ei ole mitään vikaa, ja me olemme luvanneet neuvotella heidän kanssaan uudestaan. Heillä on erittäin hienoja ja uskottavia suunnitelmia, kaupunginjohtaja Lauri Inna kertoi Salon Seudun Sanomille keskiviikkona aamupäivällä."

Simmottis vai pitääkä todeta: tämmöttis!

Edelleen olen sitä mieltä, että IoT Campuksen sakki tämän jutun nyt saisi hoitaa. Toki on se varmaan hienoa, että kaupunginjohtaja on neuvotteluissa mukana, mutta kaupungin kukkaroa en tähän hankkeeseen availisi. 

..

Yks päivä motkotin kaupungin nurmikkojen leikkuusta:

Nurmikkojen leikkuussa olisi siinäkin toivomisen varaa, esim. urheilukentän vierustassa on tällä hetkellä ihan kummallista. On vissiin leikkurissa bensa loppunut kesken tai leikkaajalta työpäivä. Saas nähdä kuinka kauan rikkaruohontöröt Perniöntien varrella "kukkivat"!    

Yllätys, yllätys, hyvä, ettei auton ratista kiinni pitäminen "flitannut", kun ehtoon edellä kaupungilla kävin: rikkaruohontöröt oli joku käynyt pois niittämässä. Oli niin siistiä että! Nyt meni piikkiin joka päivä parempi city. Jes!


Kommentit

25.7.2019 14.13  MääTaas

Meilläkin on jätetty eka kertaa pihanurmikot ajamatta, ku on näin kuumaa ja kuivaa. Anneta valkoapilain vaa kukkia. Mutt maantie penkkat ova korkkia kasvusto ja näkymäesteenä, ett niitä sais niittää jo. Suami o kiärretty taas ja tämmössi maantiä penkkai ei muhall oll.

31.7.2019 13.15  Marjatta

Juu. Maantien penkaat on Salon alueella pääosin kamalassa kunnossa. Esim. jos ajat autolla Puuilosta pois ja käännyt kaupunkiin päin, niin puskat estää todella pahasti näkyvyyden kääntymiselle. Esti viimeks, kun siinä ajoin. Cityssä Urheilukentän lähellä oleva alue on mennen tullen yks niistä, joka nyt ainakin tarttis siistin näköinen olla. Siinä taitaa olla joku muu leikkaaja-siistijä kuin mitä esim. alhaalla kaupungissa. Erilaista on niittämisen jälki!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini