Uusimmat kuvat

kerro, kerro

Perjantai 16.8.2019 klo 14:53


Jaahas, Salon Seudun Sanomat tarttuu asiaan! Hyvä on, että tarttuu!

Onko aikataulu sopiva ja reitti järkevä? Kerro kokemuksesi Salon uudistuneesta joukkoliikenteestä

Salon uudistunut joukkoliikenne puhuttaa koulu- ja työmatkalaisia.

SSS kertoi torstaina vaikeuksista Kuusjoella ja Tupurissa, ja hankaluuksia on koettu muuallakin Salossa.

SSS kerää nyt seudun asukkaiden kokemuksia uudistetuista linjoista ja aikatauluista. Koostamme tiedoista jutun ja pyrimme hakemaan vastaukset mahdollisiin epäselvyyksiin.

Mikä joukkoliikenteessä toimii, mikä ei? Kirjoita kokemuksesi alla olevaan kenttään tai lähetä sähköpostia osoitteeseen toimitus@sss.fi

https://www.sss.fi/2019/08/onko-aikataulu-sopiva-ja-reitti-jarkeva-kerro-kokemuksesi-salon-uudistuneesta-joukkoliikenteesta/


Kommentit

19.8.2019 14:43  MammaKylält

Kuusjoen yläasteelle menevän pojan tapaus sai minut , mamma-ihmise punasta näkemä. Toivottavast asian tultua julkisuuteen, tekevät korjausliikkeen aikatauluunsa. Yrityst onneks ny kuitenki on noitte Paikkujen kanss. Aikatauluu luin moneen kertaan, reititystä Lahnajärvi-Muurla. Oikke karttaaki piti kattoo, miten se kiertä ennenku Linjuris olla. Ja voi olla etten oikke ymmärtänykkä. Kaiket joku kertto.

20.8.2019 15:13  Marjatta

Minä oikein tulostin kartan ja aikataulut. Kyllä Muurlasta aika hyvin cityyn pääsee päivän aikana, alkaen aamusta kuuden jälkeen, mutta ehtoon edellä tulee suru puseroon. "Valomerkki" annetaan cityyn menossa klo 17.35-17.40 ja paluu kotiin olisi tehtävä klo 18.15. Että ei ole luvassa, eikä tiedossa, eikä haaveissa esim. mitään ehtoo -hillumisia torille ja takaisin!

20.8.2019 15:45  MäTaaS

Palometsäss, Tupurin osa, Mahlakankare, heilt lähti Paikut , kun taas Pahkavuori sai monen vuoden jälkke takasi. Kylätapahtumis olen kaupunkin osastolla Joukkoliikenne-tietäjää ko. asja ihmetelly, nii hää tokasee vaa, ett tutkittu on, käyttäji oli n. 8 keskimäärin. Eli mitä heitist. Mä en tommosse homma sopisis ku mä haluisin, ett kaikk saava kyytis ja pääsevä asioitaan toimittama.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini