Uusimmat kuvat

perjantai

Perjantai 23.8.2019 klo 21:56


Tänään oli paikallislehdessä tämä "tätä mieltä!". Salon Seudun Sanomien toimitus oli keksinyt otsakkeen. Hyvän olikin: "Pidetään palvelut lähellä ihmisiä". Kiitos.

Edellinen mielipide oli tämä Valmistuskeittiö Perniön kouluun ja olen nyt kuullut, että kyllä tulevan uuden koulun koululaisten ruoat pystyttäisiin ihan hyvin Yhteiskoulussa valmistamaan.

Saas nähdä, millaisen selvityksen kaupunkikehityspalvelut kaupunginhallituksen päätökselle Kaupunginhallitus päätti lähettää asian uudelleen valmisteltavaksi sen selvittämiseksi, riittääkö yhteiskoulun kapasiteetti valmistamaan koko Perniön ruuan. antaa.

Toinen mielenkiintoinen selvitys tulee olemaan tämän asian kohdalla: Selvityspyyntö Angelniemen paloaseman ostotarjouksesta, jossa kaupunginhallituksen päätökseksi kirjattiin tällaista tekstiä: Johanna Riski esitti asiaa uudelleen valmisteltavaksi sillä perusteella, että selvitettäisiin vielä mahdollisuutta kiinteistön myyntiin kohtuullisella hinnalla ja koska Salon kaupunki ja aluepelastuslaitos eivät sopimusten mukaan vastaa vapaapalokunnan käytössä olevan kiinteistön toiminnallisuudesta. Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti lähettää asian uudelleen valmisteltavaksi Johanna Riskin ehdottamin perustein.

Kyllä paloasema - asia huonosti valmisteltu oli. Esim. lause "Kokkilan paloaseman kuntoa ei erikseen ole selvitetty kaupungin taholta" on asian valmistelun osalta jo suorastaan moka. ISO sellainen.

Tämäkin on kaupunginhallituksessa 12.8.2019 mennyt uusiksi: Jonna Nyyssösen hallitusaloite kestävän kehityksen seurantatyökalun käytöstä

--

Vähemmällä edestakaisin veivaamiselta säästyttäisiin, jos jo kaupunginjohtaja työntaisi eteensä tulevat ilmi selvästi kehnot, olemattomat tai asian vierestä tohkaavat selvitykset ja valmistelut uudelleen valmisteluun. Uudelleen vaan asiaa hoitaneen virkamiehen tai -naisen eteen ja saatteeksi, että "koitas tehdä parempaa jälkeä!"


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini