piänt mainost tai ei sittenkä!!

Torstai 10.10.2019 klo 15.26


Jaa-a, mitähän tähän tarttis sanoo? 

Salon valtuustossa ihmeteltiin hallintosäännön sorvaamista

2
Marjatta Halkilahti (kd.) esitti, ettei hallintosäännön muutosta hyväksytä.

Salon kaupunginvaltuustossa ihmeteltiin maanantaina hallintosäännön muutosta, jolla tarkastuslautakunnan varapuheenjohtajien määrä pudotettiin kahdesta yhteen

https://www.sss.fi/2019/10/salon-valtuustossa-ihmeteltiin-hallintosaannon-sorvaamista/

Kyllä tiistaiaamulla meinas aamukaffee mennä väärään kurkkuun, kun Salon Seudun Sanomia availin ja omaan kuvaani törmäsin. Kuvaaja on ollut kytiksellä, kun olen puhujapöntöstä poistunut. Naamani on ihan plätteläs. Mutta nou hätä. Jos joku nyt ajattelee, että meikämammalle annetaan ilmaista mainosta - seuraavista kuntavaaleistakin kun jo tohkakaan - niin omalta osaltani voin todeta, että minä en niissä enää ehdokkaana keiku.

Ikää minulla on vaikka kahdelle jakais. Voi olla, että pää ehkä vielä jotain kuntapolitiikan osalta kestäisikin, mutta mun perskinkut ja polvet sanovat ei. Kävely on ok, mutta istumisesta seisomaan siirtyminen on välillä ollut aika tuskaista. 

Helpotusta ja apua olen sentäs hakenut ja saanut. Kortisonipiikkejäkin. Eilen viimeks olin parituntisen kalevalaisen jäsenkorjaajan käsittelyssä. Se oli toinen kerta. Jos kysyt, jotta mikä on kokemus, auttaako mitään, niin voin sanoa, että juu, kyllä auttaa. Suosittelen. Ja kyllä minulta jäsenkorjaajan yhteystiedot saa. 

Jos haluat 7.10.2019 valtuuston kokousta seurata, niin video löytyy tämän linkin takaa. 

Tiistaina 8.10.2019 istui kaupunkikehityslautakunta, mutta siellä ollaan "turvassa". Ei näy toimittajia, eikä valokuvaajia, eikä lautakunnan jäsenten sanomisia videoida. Joskus kyl tulee olo, että voisis olla hyvä, jos vaikka videoitaisiinkin. Ja myös muita lautakuntia. Siitä olisi se hyöty, että äänestäjät näkisivät, onko omalla suosikilla omia ajatuksia, onko sanomista, mietteitä esityslistan asioihin vai hyväksyykö purematta niellen kaiken sen, mitä virkamiehet ovat esitelleet. Ennen vaaleja monella, todella monella on vaikka mitä mielipiteitä kaupungin asioista, mutta kun vaalit on ohi, niin aika moni luottamushenkilö istuu vaan jakkarallaan, eikä suutansa avaa. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini