kaupunkikehityksen punakynästä

Tiistai 15.10.2019 klo 14.14


Salo -cityn rahan käytölle jotain järjestystä. Hyvä ME eli kaupunkikehityslautakunta!

http://salo.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20194251-10

Päätös: 

Pöytäkirjaan merkittiin, että jäsen Jerina Wallius saapui kokoukseen tämän asian käsittelyn aikana klo 17.30. 

Kaupunkikehityslautakunta hyväksyi yksimielisesti talousarvioehdotuksen seuraavin muutoksin: Liikennepalvelujen palvelujen ostoista vähennetään 500 000 €, ilta- ja viikonloppuvuorojen hankinta, määrärahaksi jää 220 000 €. 

Investointisuunnitelma 

9422 Helenansilta siirretään vuoteen 2024 

9424 Vuohensaarentie siirretään 2024 

9423 Lumenkaatopaikka siirretään vuoteen 2024

Jos kaupunginjohtaja on eri mieltä tai kaupunginhallitus, niin ne esitykset tulevat sit valtuustolle. Ei siinä sen kummallisempaa. Valtuusto viimeisen sanan sanoo.


Helenansilta. Rolla -kämppäni (se, johon muutan, kun en enää maalla pärjää) on Kivan vieressä. Mitään siltaa "tois pual jokke" en kuitenkaan siinä kohtaa kaipaa, en, en, vaikka siitä sitten muutamalla potkaisulla pääsisinkin rollaattorilla joen toiselle puolelle. Kyllä nykyiset sillat riittävät!

Ja Vuohensaarentie. Sinne en muuta kaipaa kuin että siitä pidetään vähintään samalla tavalla hyvää huolta kuin esim. tätä tietä (yksityistie), jonka varrella asun. Tienhoitoon meiltä maksut kerätään, mutta eivät ne suurensuuret ole. Tie on ympäri vuoden paremmassa kunnossa kuin esim. läheinen Kistolantie, joka on yleinen tie. Vuohensaarentien kuopat ja krotitkin on hoidettavissa. Mun mielestä santanen tie Vuohensaareen on toistaiseksi ihan ok. Tärkeämpiä korjaustarpeita/rahareikiä löytyy varmaan muualta, vaikkapa entisistä alueen kunnista, nykyisistä Salon kaupunginosista. 

Lumenkaatopaikasta en mitään erityistä sano. Jos ei nykytilanne laitonta ole, niin anti olla niinkuin ollut on. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini