Uusimmat kuvat

laskee saavansa vai laskeeko allensa!

Lauantai 2.11.2019 klo 13:53


Salo laskee saavansa 34 miljoonan euron myyntivoiton vesihuollon yhtiöittämisestä

Salon kaupunki laskee saavansa 34 miljoonan euron laskennallisen myyntivoiton siirtäessään Liikelaitos Salon Veden toiminnan osakeyhtiölle ensi vuonna. Se nostaisi kaupungin taloudellisen tuloksen parikymmentä miljoonaa euroa plussalle 2020.

Vesihuollon yhtiöittäminen on mukana kaupunginjohtaja Lauri Innan talousarvioesityksessä, joka julkaistiin perjantaina.

Salon taloutta vesihuollon yhtiöittäminen ei pelasta. Lauri Innan mukaan kaupungilla on edelleen 10-14 miljoonan euron tasapainotustarve, ja sitä koskevia rakenteellisia ratkaisuja on tarkoitus tehdä talven aikana.

Käytännössä säästöjä haetaan esimerkiksi kouluverkosta. Esityksiä on luvassa kouluja, päiväkoteja ja nuorisotiloja koskevasta oppimisympäristöselvityksestä, joka julkistetaan joulukuussa.

 https://www.sss.fi/2019/11/salo-laskee-saavansa-

VoiVoi. Laskee saavansa. Eiköhän olis pare, kun tuossa lukisi, jotta laskee allensa!!

Kertapisi lämmittää hetken, mutta ei auta pitkän päälle, ei, vaikka olisi kestovaippa jalkojen välissä! Enkä tykkää, kun kaupunkilaisille ja päättäjille asia esitetään etukäteen em. tyylillä. Annetaan ymmärtää, että tämä on just hyvä. Ei ole! Ei minun mielestäni!


Kommentit

2.11.2019 19:59  Onneksi en ole salolainen

En usko, että Saloa noilla kertaluontoisilla toimilla suosta ylös nosteta. Mielestäni olisi nyt pitäydyttävä lakisäänteisissä toiminnoissa ja otettava olemassa olevat omat tilat mahdollisimman tehokkaaseen käyttöön. Sellaisista henkkeista, joissa ei ole tuloksena mitään konkreettista, ainoastaan mappi hyllyllä, olisi luovuttava. Kuntalaisen vastuuta itsestään ja läheisistään olisi korostettava. Kaikenlaiset aloitteet, joissa vastuu on otettu yhteiskunnalle yksilön toiminnasta, olisi lopetettava. Tässä vain muutamia kohteista.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini