Uusimmat kuvat

vai valmistaudutaan!

Sunnuntai 5.1.2020 klo 12:32


Kovin on kummallisia kommentteja tässä uutisessa

Saloon tarvitsee lähivuosina satoja hoivakotipaikkoja – Kukonkallio ja Hintta valmistaudutaan sulkemaan

Salon kaupunki valmistautuu luopumaan Kukonkallion ja Hintan hoivakodeista. Aikataulusta ei ole vielä päätetty, eikä siitä, miten korvaavat tilat hankitaan.

Rakennukset ovat siinä kunnossa, että niitä ei kannata enää saneerata, todetaan ympärivuorokautisen hoidon kiinteistöistä tehdyssä selvityksessä.

Kukonkalliossa on yli sata ja Hintassa lähes 70 paikkaa. Melkein puolet kaupungin lähes 400 omasta ympärivuorokautisen hoivan paikasta on näissä kahdessa hoivakodissa.

--

Kommentoinut olen minäkin, mutta en tuohon. Eiköhän mun motkotukseni joku päivä julkisuuteen ilmesty! Salon seudun Sanomien tätä mieltä -palstalle olen kirjoituksen jättänyt!

Nii. Että kyllä mää kantaa olen ottanut! 

Vähän jo meinasin pauhuja saada, kun en ollut em. hoitopaikkojen sulkemisuhasta mitään julki reagoinut. 

Muuten olen sitä mieltä, että kaupungin voimassa olevan hallintosäännön mukaan sosiaali- ja terveyslautakunta ei nyt kyl ole toiminut. Kantelun aiheita on ilmassa! Hyvää vuoden 2020 jatkoa Ystävät!


Kommentit

5.1.2020 12:56  Marjatta

Mikäkö mättää?

Se, että asiaa valmistelleet ja lakimiestaustainen apulaiskaupunginjohtaja sekä koko lautakunta
ovat unohtaneet kaupungin voimassa olevan hallintosäännön: 3 LUKU
HENKILÖSTÖORGANISAATIO JA JOHTAMINEN

Ja paikallislehtikö Salossa se kanava on, joka lautakuntapäätöksen oheismateriaalit esiin nostaa? Siis esim. tämän: "Tehdään päätöksenteosta läpinäkyvää ja perusteltua kaupunkilaiselle."Löytyy netissä Salo - Älykäs kaupunki -sivustoilta.

6.1.2020 22:48  MäVaa

Kuppila-parlamenteiss me ikääntyvät, se on pakko jo huomioida, vaikk'emme ittiämme iäkkäiks tunnekka, ja ikä on vaa pari numero. Otti lehtikirjoituksess, SSS, silmään Kukonkallion ja Hintan hoivakotien sulkeminen. Ikääntyneitten määrän kasvu lähivuosina, mutt hoivapaikoi vaa vähä lisätäis, ja omaishoitoja taas lisättäis oikken pali. Kuka ja mikä taho voisi määrätä, ettei toinen vanha, huonokin, ole toisen vanhan ja huonon omaishoitaja vuorokausien ympäri lähes yksin! Siihen olis saatava rajoitus!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini