Uusimmat kuvat

Sosiaali- ja terveyspalveluiden johtajan valinta

Sunnuntai 15.3.2020 klo 21:49


Esityslista pitäisi olla oikein. 

Sosiaali- ja terveyspalvelujen johtajan valinta-asiassa asian esittelyssä ja kaupunginjohtajan ehdotuksessa näkyy olevan, että Jari Niemelä on apulaiskaupunginjohtaja.

Ei ole.

Hän on tehtävässä avoimen viran hoitaja. Vakituinen ja esim. kaupunginhallituksen valitsema hän ei ole ollut! 

Ja vielä.

Milloin ja kuka on Niemelälle viimeisimmän virkamääräyksen em. tehtävään ajalle 1.1-31.3.2020 antanut? Edellinen määräys, sen, jonka minä löysin, se päättyi 31.12.2019!

Pidetäänköhän tässä itsessään selvyytenä, että Jari Niemelä tehtävän saa, kun mitään alkamispäivääkään ei ole esitetty? 

Virka täytetään ehdollisena, että hakija esittää terveydentilastaan hyväksyttävän lääkärintodistuksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.Kommentit

16.3.2020 9:13  Hannu Eeva

Hei! En ole nähnyt viimeistä virkamääräystä, mutta kj Innan keväällä 2017 tekemä akj:n valintapäätös on kunnallisen viranhaltijalain vastainen ja siten laiton. Otin täyttöasian esiin myös henkilöstöjaostossa ennen joulua, enkä tiedä nykyistä vh-päätöstä 1.1.-31.3.2020. Pitää selvittää. t. Hannu Eeva

16.3.2020 10:47  Kunnan palveluksessakin ollut

Kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain mukaan viranhoitomääräys on annettava ennen virkasuhteen alkamista, myös määräaikaisissa virkasuhteissa, joka tämä käsittääkseni on.
Eli nykyisin virkaa hoitava on mielestäni ilman mikäänlaista virkamääräystä, ellei viranhaltijapäätöstä löydy.

27.3.2020 14:26  Eräs Ritva- mummo

Kyllä meillä Salossa on nyt asiat sekaisin. Kukahan tätä kaupunkia johtaa. Vieläkin kummastelen sitä kaupunginjohtajien yhdistyksen perustamista viime vuonna, jossa pj on Rantakokko ja vpj Inna. Tämä perustettiin neuvoa antavaksi elimeksi niin, että kj:t voivat vaihtaa kuulumisia kaupunkia koskevista asioista. Kuinka mulla on sellainen tuntu, että jostain vedellään naruja edelleen ja meidän kj ei uskalla valintaa itse tehdä, vaan luottaa siihen, että kh tekee päätöksen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini