tarvetta

Perjantai 27.3.2020 klo 10.46


Karanteerihotellin tarvetta:

Hallitus selvittää mahdollisuutta järjestää erillinen karanteenitila Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyyteen, kertoi oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r) torstai-illan A-studiossa Ylellä.

https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/husin-toimitusjohtaja-paljasti-pelkonsa-yle

Hyvä olisi, että järjestäisivät. Ja niin pian kuin mahdollista!


Kommentit

27.3.2020 11.49  MäTaaS

Ny vast he tämmöst karanteenihotelli hunterava, ku se olis tarvinnu olla jo 2 viikko sitte siäll lentoasemall. Ihmissi on tullu pilvin pimein eli monta koneellist maaha Aurinkorannoilt viikko sitten. Olen lukenu IS:n uutissi, ett niit lentoi olis puuhattu ehkä matkanjärjestäjien avulla ja paljon maksoivat. Nyt vast UM ja hallitus ja THL ova heränne. Ja nä veropakolaiset kanss. Takas Suome täytty pääst. Kiukuks pistä tää Hallituksen sössimine tän koronan kanss. Vaikk ei Ruatti sen pare oll. He yrittivä pelasta liike- jatalouselämän, muutama ihmishenki siin on jo sitt mennykki. Ensiks ennennäkemätön talvi ja ny - ennenkokematon kevät, mellastavan korona-hirviön kanss.

27.3.2020 13.14  Marjatta

Juu. On tämä melkoista menoa ja meininkiä ollut.

THL on myöntänyt, että laitos on todennäköisesti tehnyt virheitä koronaepidemian aikana. Hallituksella ei alussa paljon muuta mahdollisuutta ollut kuin uskotella itselleen ja kansalle, että seurataan, mitä THL sanoo. Onneks Sauli Niinistö ilmoitti, että korona on vakavasti otettava. Sit vasta rupes jotain tapahtumaankin.

Pistäisivät nyt vaan kaikki ulkomailta tulevat kahden viikon karanteeniin ja antaisivat sakkolappuja "tois pual Suomee" mökeilleen matkustaville.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini