Uusimmat kuvat

pukeutumisohjeita

Maanantai 20.4.2020 klo 12:38


Utelias kun olen - tai tiedonhaluinen - niin googletin, mitä kotisivuiltani tai nimeni perusteella  netin kautta on esille viime aikoina kaivettu. Tämä on varmaan yks hauskimmista. Tai no, mistä minä tiedän, mitä motkottamisen kohteena ollut asiasta tuolloin ajatteli.

Huom! Juttu on vuodelta 2014.

Pääministerin vaatetusohjeista syntyi kohu

https://www.ksml.fi/kotimaa/P%C3%A4%C3%A4ministerin-vaatetusohjeista-syntyi-kohu/259072

Kotimaa 

Pääministeri Alexander Stubbin kansanedustaja Sinuhe Wallinheimolle antamista pukeutumisohjeista on syntynyt pieni kohu pikaviestipalvelu Twitterissä.

Sinuhe Wallinheimo kommentoi lauantaina aamulla Twitterissä, että pukukoodi ilmaisu päivän rentoa henkeä. Twiitissään hän totesi myös, että rento henki tarttui myös muihin ihmisiin.

Sanna Jylänki taas hämmästelee twiitissään, miten paljon rajoittunutta kritiikkiä rento pukeutuminen on saanut osakseen.

Marjatta Halkilahti ihmettelee Uuden Suomen blogissaan, että hänen mielestään asuntomessuvierailu ei ollut Stubbille vapaa-ajantilaisuus.

– Niissä nyt pukeudutaan jo ihan miten sattuu, vaik villavyyhti kaulas, eikä kukaan ihmettele yhtään mitään, Halkilahti kirjoittaa.

Kretonki oli Halkilahden mukaan selvästikin loppunut kesken pääministerin housuista.

Opiskelijapoliitikko Joona Räsänen kommentoi Twitterissä, että hän on vaatinut Demarinuorten toimintaan pukukoodia. Hänen mukaansa sitä myös noudatetaan.

MTV:n politiikan toimituksen esimies Timo Haapala kommentoi twiitissään, että maailma on nykyään monimutkainen.

– Ennen riitti Lenita Airiston ohje, ettei valkoisia froteesukkia tumman puvun kanssa, kirjoittaa.


Kommentit

20.4.2020 13:00  MäVaa

Silloin ku tämä juttu oli ajankohtane, olin silloin ja olen e d e l l e e n k i n samaa mieltä pääministeri Stubbin pukeutumisesta julkisessa tilaisuudessa polvihousuissaan. Samoin ärsytti Yle:n aamutv:ssä aikoinaan yks tyyppi, joka aina kesällä oli shortseissa suuret polvet plätteläs!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini