Uusimmat kuvat

faktan tarvetta

Maanantai 1.6.2020 klo 12:23


Saloon rakennettavasta krematoriosta, anteeksi jätevoimalasta en tykkää, enkä Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:stä, mutta tästä toimittaja Käiväräisen kolumnista kyl tykkään: 

Tylsiä faktoja jätevoimalasta

https://www.sss.fi/2020/05/

Faktat ovat tylsiä. Todella. Ja kun ne ottavat päähän, niin kyllä niitä sitten esimerkiksi facebookissa riepotellaan, väännetään ja käännetään vaikka miten päin.

Hyvä, että asioita nostetaan esille ja hyvä, että keskustellaan, mutta ei se nyt niin suuri vaiva ole, jos esim. kaupungin asioista kaivaa esiin tehdyt päätökset, eikä höpötä somessa, mitä sylki suuhun tuo.

Jos jostain kaupungin päätöksenteossa mukana olleesta ajastani olen tyytyväinen, niin kahdesta aloitteestani: pöytäkirjat ja aloitteet. 

Marjatta Halkilahden ym. valtuustoaloite pöytäkirjojen esilläpidosta nykyistä pidemmäksi ajaksi 

http://salo.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20184041-14

Marjatta Halkilahden ym. aloite valtuusto- ja kuntalaisaloitteiden päätösten julkaisemisesta kaupungin verkkosivujen aloiteluettelon yhteydessä

https://www.salo.fi/attachements/2019-05-17T11-45-4870.pdf

Eli pöytäkirjat näkyvät nykyään pidemmältä ajanjaksolta kuin yksi vuosi 

http://salo.oncloudos.com/cgi/

ja aloitteet 

https://www.salo.fi/kaupunkijahallinto

sen jälkeen, kun niihin on saatu vastaus, nekin löytyvät suht koht helposti. Tässä kohtaa on hänelle, jolle päätösten linkittäminen kuuluu, tässä on jonkun verran parannettavaa. Nimittäin kaikki vastaukset eivät näy. Helpottaisi faktan saantia, jos näkyisivät!

– -

Nyt tämä mamma lähtee cityyn, on sitä koronaa sit liikkeellä tai ei ole. Pihahommiin tulee ehtoopäiväksi pien paussi. Oli muuten lauantainakin sitä paussia. Ja hyvästä syystä: juotiin vanhimman LapsenLapsen yo- maljat. 

Ilost alkavaa viikkoa kaikille! Voidaan hyvin!


Kommentit

1.6.2020 12:45  Marjatta

Faktan täydennystä: Oma kehu paras kehu, mutta tarkennan. Sekä pöytäkirjat että aloitteet -aloitteissa oli myös toinen allekirjoittaja. Hän oli Pertti Vallittu.
Hyvät meille!

2.6.2020 12:45  Marjatta

Faktan täydennystä se tässäkin. Tai no, oikeastaan selvää korjaamista! Salkkarin uutisessa 2.6.2020 kerrotaan, että kaupunginhallitus hylkäsi apulaiskaupunginjohtaja Jari Niemelän oikaisuvaatimuksen tekemästään sosiaali- ja terveysjohtajan valinnasta. Ei Niemelä enää apulaiskaupunjohtaja ole ollut. Ei, ei. Se pesti päättyi jo 31.3.2020. Ajalla 1.4-31.5.2020 hän oli sosiaali-ja terveysjohtajan tehtävissä, vt.:nä ja nyt 1.6.2020 lukien hänen pitäisi olla ihan alkuperäisellä paikallaan eli kaupungin lakimiehenä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini