Uusimmat kuvat

THL vai Tekir?

Perjantai 5.6.2020 klo 12:55


Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on maaliskuussa ollut huolissaan siitä, miten se selviää koronakritiikistä. Että mitä sanotaan, kun kysytään ja mitä vastataan, kun syytetään huonosta informaatiosta ym. 

Hyvät Suomen Kuvalehdelle.

Se on penkonut ja tutkinut ja selvittänyt. Taas kerran kaikelle kansalle selviää, että kun itse ei jotain asiaa osata, niin sitten huhuillaan konsultteja apuun! THL on epävarmuuteensa hakenut apua ja sitä sitten saanut rahallista korvausta vastaan firmalta nimeltä Tekir Oy.

"Tekir on tunnettu siitä, että se on auttanut monia julkisuudessa pahoin ryvettyneitä tahoja torjumaan negatiivista uutisointia."

Olemme siis kuulleet ja kuunnelleet Tekiriä koronakriisin selvittämisessä, ei niinkään THL:n viisauksia. Ei tässä plussapisteitä voi antaa THL:n viestintäjohtajallekaan. Kuvalehti kertoo, että em. johtaja  ei tunne konsulttitilauksen taustoja, eikä tiedä, ketkä THL:ssä ovat osallistuneet Tekirin tehtävänannon ja taustatietojen muotoilemiseen.

--

Noin meillä!

Eikö olisi jo pare, kun lakkauttaisi koko hyvinvointisen laitoksen? Selvittäisiin pelkällä konsulttipalkkiolla! 

 

 


Kommentit

5.6.2020 16:10  Marjatta

Tekir osaa monenlaista. Kulmuniakin opetti ja ohjas. Rahaa paloi 45 325 euroa. Nyt rouva valtiovarainministeri jättää tehtävänsä. Tekir hyötys, Kulmuni ei. VoiVoi! Vai miten päin tuota pitäisi tulkita?

6.6.2020 15:28  MikäMääSanoma

Ei siinä kalliit esiintymiskonsultoinnitka auta, jos ihmiseltä puuttuu luontainen karisma. Mielestäin sitä löytys esim. R.Uosukaisest, S-L.Anttilast sekä monet puolueeseen katsomatt ovat tykänneet Annika Saarikost. Sielt tule teksti selväste ja esiinty reippaast. Tiedä sitt kuka on konsultoinu. Kulmunil oli alust alkkate jotenki heiveröine olemus ja ulosanti. Muutenki koko korona-aik on ollu asioitten kanss vatulointi.

6.6.2020 16:01  Marjatta

Minä en ole seurannut, miten Kulmuni on kansanedustajksi päässyt, en sitäkään, millä perusteilla Keskustapuolueen puheenjohtajaksi, mutta kyllä hän minun silmissäni aika olematon ollut on, plus että valtiovarainministerin pesti ei ole ollut hänen juttunsa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini