Uusimmat kuvat

huulimaalia ja yks partakone

Maanantai 8.6.2020 klo 17:00


En muista, milloin olisin niin niin nopsaan jotain kirjoittanut kuin mitä tänään Uuteen Suomeen kirjoitin. Vähän oli semmonen "mitä sylki suuhun tuo" -kirjoitus. No en kyl eilistäkään kirjoitusta "Töihin eduskuntaan" montaa minuuttia miettinyt.

Näen Uuden Suomen omasta sivustostani kohdasta ohjausryhmä, että sitä on luettu tosi paljon. Lukijat varmaan luulevat, että pyrin viel eduskuntaan. En pyri, en edustajaksi, enkä avustajaksi. Uutta huulimaalia kyl voisin mennä ostamaan. 

Tolppana vai tulppana?

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/marjattahalkilahtiblogituusisuomifi/tolppana-vai-tulppana/

Juha Sipilä sanoo suoraan, millaista on olla vaativassa tehtävässä. Se on kusitolppana olemista.

Kerran sellaisen kokenut ei yleensä toista kertaa moiseen ryysää. Mutta näyttää heitä löytyvän. Matti Vanhanen ei välttämättä huono valinta valtiovarainministeriksi ole, mutta siitä en tykkää, että vekslataan. Viime viikolla mies oli sitä mieltä, että ei, ei ja ei, hän ei ministeriksi siirry ja nyt sitten kuitenkin siirtyy.

Pääministeri Sanna Marin saa nyt sitten lähteä Prismaan ostoksille. Pitää mennä kosmetiikkapuolelle sekä kauneuden ja terveydenhoito -osastolle. Tarvitaan uutta huulimaalia hallituksen naisille ja yksi partakone hallituksen joukkoon liittyvälle miehelle.

Mielenkiinnolla odotan, miten valtiovarainministerin käy. Helppoa ei tule olemaan. Kokeeko olevansa tolppa hänkin? Tulpaksikin voi päätyä.


Kommentit

8.6.2020 18:00  TämmöstTäältKulmalt

Kohta, mikä risoo mun oikeudentajuu on se, että miks Kulmuni vänkää ittensä hallitusviisikkoon sitten edelleen. Eihän hän siihen e n ä ä kuulu! Eiks hän tajuu, että p u o l u e i d e n puheenjohtajien (mihin hä kuulu) kokous on aivan eri kuin h a l l i t u s m i n i s t e r i e n kokous. Nyt sitte Marin sais sanno selväste, jos muut ei uskall tai kehtaa.! Netiss joku sano niitä tyttöjen tanhupiiriks, ja kyll se melkost pyärittämist on. Kulmuni viäl sano, ett eläkeikääkin täytty nosta, eikä se enä häne päätettävissäs oll. Ett ei hyvä päivä niitten kanss!

8.6.2020 18:18  Puolueeton

Kulmuni sais nyt kyl tavalliseksi rivikansanedustajaksi ruveta. Mitä hän vielä sinne viisikkoon enää tunkee.
Ennakkoluulo Vanhaseen oli kova, mutta kun kuulin hänen puheensa, muutin mieltäni. Hän piti hyvin tärkeänä Suomen talouden saamista kuntoon ja sitten vasta tulee EU. Ihan järkipuhetta häneltä, toivotan menestystä ja onnistumista häneltä, vaikka Keskustalla puolueena meneekin huonosti. Kulmunin johtamana puolueen kannatusluvut eivät tule nousemaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini