Uusimmat kuvat

historiatietoako vain?

Torstai 25.6.2020 klo 11:33


”Järjestetään lähipalvelut lähellä kuntalaisia taajamissa ja kylissä vahvistamalla näiden alueiden asumisviihtyvyyttä. Lähipalveluissa korostuvat perusopetus, lähikirjasto, lasten päivähoito, terveyspalvelut, vanhusten kotihoito, vanhusten palveluasuminen ja palveluliikenne. ”

Jaa että missä tuollaista tekstiä? Sitä löytyy täältä:

https://www.salo.fi/attachements/2018-11-12T10-19-5570.pdf

Hallinnon ja palvelujen järjestämissopimus on tämän linkin takana:

https://www.salo.fi/attachements/2018-11-12T10-18-4770.pdf

Eiköhän noilla joku merkitys vielä ole, ainakin pitäisi olla, kun niitä edelleen pidetään esillä kaupungin sivustoilla kohdassa:

Kaupunki ja hallinto

Kaupungin hallinnosta ja kuntalaisten palveluista vastaavat valtuusto, kaupunginhallitus sekä lautakunnat. Valmistelusta ja palveluiden tuottamisesta vastaa henkilöstöorganisaatio kaupunginjohtajan johdolla. Kaupunkilaisten osallistuminen ja vaikuttaminen kaupungin toimintaan on ensiarvoisen tärkeää. Vaikuttamisen kanavat ovat moninaiset. Vaikuttaa voi vaaleilla valittujen luottamushenkilöiden kautta, tekemällä aloitteita tai ottamalla kantaa eri kanavia hyödyntäen. Kaupunkilaisten oma aktiivinen toiminta oman asuinalueensa asioissa lisää alueiden elinvoimaisuutta. Näiltä sivuilta löytyy tarkempaa tietoa osallistumisesta ja kaupunkiorganisaatiosta.

https://www.salo.fi/kaupunkijahallinto/

--

Tai pitääkö nuo tulkita historiatiedoiksi vain?

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini