Uusimmat kuvat

Salo -cityn uudet sivut

Keskiviikko 23.9.2020 klo 16:05


Salon Seudun Sanomat kertoo, että Salo on uusinut sivustojaan.

Vähän on hakemista, että hakemansa löytää. 

Etusivu näyttää freesiltä, mutta en olisi minä, ellen vähän motkottaisikin.

Ihan ensimmäiseen lokeroon en matkailijoita laittaisi, vaan vasta viimeiseen. Tuovat kyllä rahaa, kun poikkeevat tai vartavasten tulevat, käyvät siellä täällä, syömässä, ostoksilla ym., mutta eikös ykköstavoite ole, että tänne saadaan uusia asukkaita?

Sitten: otsakkeita pidän kankeina, siis näitä: matkailijalle, muuttajalle, töihin Saloon ja yrityksille.

Matkailijalle -kohta voisi olla VisitSalo. Sen ymmärtäisi ulkomaalainenkin, hän, joka "jossa tois pual maailma" miettii lähtiskö joku päivä vaikkapa Suomeen. Jos sormi pysähtyisi kartalla Turku - Helsinki välillä kohtaan Salo, niin kaupunkimme nimen klikkauksen jälkeen löytyisivät heti kaikki visiittihoukutuksemme. Kuka ulkomaan elävä nyt tommosta ymmärtää, jos sanotaan, että matkailijalle?

Muuttajalle -kohta voisi olla ”muuta Saloon” tai murteella ”muut meil” ja sen sisälle sitten hehkutukset, miksi tänne kannattaa muuttaa, missä asumisen paikkoja ym.

Töihin Saloon -otsakkeen tilalle laittaisin selkeästi ihan vaan, jotta Avoinna olevat työpaikat.

 

--

 

Ei mulla muuta tänään. Kinttua kyl särkee!


Kommentit

2.10.2020 13:32  Marjatta

Uusia rohtoja kintulle. Toissapäivänä kävin kolmannen kerran lääkärissä. Nyt sain yöksi "taju-kankaalle" pillerin. Hyvä on ollut, sillä kaks yötä on nyt mennyt niin, että olen saanut nukuttua yhtperää 5,5,tuntia. Ja sitten toinen! Siitä en tykkää, mutta koitetaan, kun kerta määrättiin: arixtra = estää haitallisten hyytymien (tromboosien) muodostumista verisuonissa. Ihan ite piikitän. Yhteensä 40 päivää, ellei itse lääkkeestä tule takapakkia. Saas nähdä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini