Uusimmat kuvat

ei sovellu tehtävään

Keskiviikko 18.11.2020 klo 12:20


Kaupunginhallitus § 424 09.11.2020

Asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen

Kaupunginhallitus 09.11.2020 § 424

Kaupunginhallitukselle on toimitettu kokouksen esityslista. Hallintosäännön 148 §:n mukaan asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä, ellei toimielin muuta päätä. Hallintosäännön 149 §:n mukaan toimielin voi esittelijän ehdotuksesta tai jäsenen ehdotuksesta, jota on kannatettu, ottaa enemmistöpäätöksellä käsiteltäväksi asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa.

Vt. kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus päättää käsitellä asiat ennalta jaetun esityslistan mukaisesti.

Päätös:

Marja Ruokonen teki Vesan ja Riskin kannattamana seuraavan esityksen: ”Me allekirjoittaneet esitämme, että kaupunginhallitus käynnistää toimet * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * työsuhteen purkamiseksi koeajalla. * * * * * ei näkemyksemme mukaan sovellu tehtävään. Asiassa tulee käydä viranhaltijan kuuleminen ja sen jälkeen tuoda asia kaupunginhallituksen päätettäväksi. Päätöksenteon jälkeen * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * virka tulee laittaa uuteen avoimeen hakuun.

Salossa 9.11.2020 Ulla Huittinen Saija Karnisto-Toivonen Timo Lehti Jonna Nyyssönen Johanna Riski Marja Ruokonen Simo Vesa Piia Keto-oja

Lisäksi ehdotusta tukevat valtuuston varapuheenjohtajat Leena Ahonen-Ojala Heikki Tamminen Ilkka Uusitalo

Puheenjohtaja totesi, että on tehty kannatettu esitys esityslistalla mainitsemattoman asian ottamisesta käsiteltäväksi. Puheenjohtaja esitti, että järjestetään nimenhuutoäänestys, jossa Ruokosen esittämän asian käsittelyä kannattavat äänestävät JAA, ja asian käsittelemättä jättämistä kannattavat äänestävät EI.

Hyväksyttiin äänestystapa.

Järjestetyssä äänestyksessä annettiin 7 JAA-ääntä (Huittinen, Lehti, Nyyssönen, Riski, Ruokonen, Vesa, Keto-oja) ja 6 EI-ääntä (Suonio-Peltosalo, Lundén, Nikkanen, Tapio, Tekkala, Yli-Jama) yhteensä 13 ääntä.

Puheenjohtaja totesi, että kaupunginhallitus päätti käsitellä asian.Puheenjohtaja jätti eriävän mielipiteen, koska asia olisi tullut tuoda kaupunginhallituksen käsittelyyn virkamiesvalmistelun kautta.

Päätettiin, että asia käsitellään ennen muita asioita. Päätettiin hyväksyä asioiden käsittelyjärjestys muilta osin.

--

Kaupunginhallitus
Pöytäkirja 09.11.2020 klo 17:00 - 18:37 / Tarkastettu

--

Että noin!

Ei sovellu tehtävään! 

Pykälä 438 ei kerro. miksei sovellu!

Salon kaupunginhallituksen enemmistö haluaa Jussi Mattilasta eroon 

https://www.sss.fi/2020/11/salon-kaupunginhallituksen-enemmisto-haluaa-jussi-mattilasta-eroon-%E2%80%89mattila-ihmettelee-harskia-poliittista-pelia/

https://www.sss.fi/2020/11/jussi-mattilan-virkasuhteen-purku-on-ollut-vireilla-jo-jonkin-aikaa-%e2%80%89mies-on-liian-suurissa-saappaissa/

 


Kommentit

19.11.2020 23:30  Marjatta

11.11.2020 SSS:sta lainattua:

" Itselleni vaikein asia hänen kohdallaan oli, että vastoin hallintosääntöä ja kaupunginhallituksen päätöstä tuodaan esityksiä, Riski sanoo. Hän viittaa Mattilan esitykseen, jonka mukaan kaupunki olisi luopunut Hintan ja Kukonkallion hoivakodeista jne."

Kun uutisesta esitys -linkin avaa, niin nähdään 1.10.2020 uutinen:
https://www.sss.fi/2020/10/esitys-hintta-ja-kukonkallio-kiinni-vanhukset-salon-iot-campukselle/

Mattila veti esityksensä sote- ltk:n esityslistalta 7.10.2020 pois., joten siinähän se poistui se hallintosääntömokakin tai säännön yli käveleminen. Vai onko tässä jotain muuta hallintosäännön vastaista tapahtunut?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini