Uusimmat kuvat

eroanomus

Perjantai 4.12.2020 klo 16:44


Seuraava kaupunginhallituksen kokous on 7.12.2020Pistipä silmään tämä: 

481 Eroanomus tarkastuslautakunnan varajäsenyydestä.

Liite näkyy, joten kopioin sen sisältöä tähän:  Ilmoitan täten, että eroan tarkastuslautakunnan varajäsenyydestä tällä päivämäärällä. Eroni syytä en muutoin perustele, kuin että en ole tyytyväinen tarkastuslautakunnan toimintaan kuluvalla valtuustokaudella. Timo Pohjola tarkastuslautakunnan varajäsen

Mitäs tuohon nyt sanoisi? Syitä tyytymättömyyteen en tiedä, joten siihen en mitään sano.

"Muute kyl jotta piänt":

Itse tarkastuslautakunnassa istuneena (vuodet 2009-2012) tiedän, että se on hyvä ja todella mielenkiintoinen lautakunta, mutta se on myös työläs ja työteliäs.

Tämä lautakunta on se, jonka kuuluu aina toimintavuoden päätyttyä valtuuston puolesta käydä läpi mm. ovatko valtuuston asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet toteutuneet. On myös arvioitava, onko toiminta järjestetty tuloksellisella ja tarkoituksenmukaisella tavalla.

Arviointikertomuksen laativat lautakunnan jäsenet. "Iha ite" he tekstiä tuottavat!  Siellä ei siis häärää kukaan ulkopuolinen konsultti tm. sihteerikkö. 

Salon kaupungissa tarkastuslautakunnan toiminta on tällä valtuustokaudella ollut ihan omanlaisensa x). Luottamustakin on mittautettu. Esim. tämä blogi kertonee jotain: ambutoidaan tark.ltk

Kun uudet, tulevat valtuutetut ensi keväänä alkavat miettiä, kuka mihinkin lautakuntaan pääsee, niin minä annan pienen vinkin: valitkaa tarkastuslautakuntaan sellaisia henkilöitä, joilla on aikaa paneutua luottamustehtäväänsä ja sellaisia, joilla ei ole kytköksiä mihinkään muuhun. Ei mihinkään toiseen lautakuntaan, ei jäsenyyksiä mihinkään, ei lähipiiri -esteellisyyksiä, ei niin mitään. Muutoin arviointikertomuksen teko näyttää tältä:    

https://salo.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20204355-8

Esteellistä, esteellistä ja esteellistä! Se kertomuksen laatiminen on ääreest rankkaa heille, jotka joutuvat esteellisten osuuksia paikkaamaan!

Ei mulla muuta tänään!

--

x) muitakin löytyy


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini