Uusimmat kuvat

mennyt ja tuleva

Torstai 31.12.2020 klo 22:16Mennyt vuosi! Jaa-a ja syvä huokaus!


Jossain lehdessä joku totesi, jotta ”Se, mikä alkuvuodesta olisi tuntunut oudolta, on nyt arkipäivää.”
Tosi on.


Jos jotain esim. kesän osalle suunnitteli, niin jo kevään saapuessa ymmärsi, että eipä juur kannata allakkaansa isoja merkintöjä riipustella. Ei niitä merkintöjä tehdä edelleenkään. Korona pitää pihdeissään. Mitä tahansa ei tehdä, eikä mihin tahansa noin vaan ryysätä.


Jotain iloakin sentäs. Sain marraskuussa kuudennen lapsenlapsen. Nyt sit odotan kuin kuuta nousevaa sitä koronapiikkiä. Jos vaikka jossain vaiheessa ensi vuotta reissuun pääsisin. Lontoota nyt ainakin ajattelin.

Tämä lapsenlaps (Tyttö) sinne meinaa muuttaa. Toki myös isänsä, äitinsä ja siskonsa. Ihan tässä nyt, kun vaan pääsevät lähtemään. Ei mikään hirveän kiva tilanne, mutta yritän kestää. Onneksi muut (lapsistani Vanhin ja Nuorin plus perheet) tuntuvat juurtuneen kotoSuomeen.


Että tämmöst! Vilkutan vuodelle 2020 heihei ja vuodelle 2021 toivotan: olehan kiltisti ja taltuta korona!


Kommentit

4.1.2021 18:46  Marjatta

Voi luoja sentäs! Nyt justiinsa 4.1.2020 poika istuu Finnairin koneessa. On Lontoossa klo 19 jotain. Maskeja on kuulemma riittävästi. Huomenna tiukat paikat, kun Suomen kodin huonekalut, tavarat sun muut siirretään Lontoo -kotiin. Koti kuntoon ja sitten lähtevät Miniä ja lapset. Minä varmaan sekoaisin, jos tuo olis nyt mun juttu!

4.1.2021 23:02  EttMääVaaTääll

Ja ny se pörröpää Johnson ilmoitti, ett britannia suljetaan kaikelt kulkemiselt kuukaudeks. Voi Luoja tätä maailman aikka, kun se tämmöseks meni. Mut toivota, ett kaikk kuitenki hyvinpäi menee, nii heitill siäll ku meitill tääll.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini