Uusimmat kuvat

KoronaInfoo

Tiistai 5.1.2021 klo 14:27


Moni manailee sitä, että kun jotain netin kautta hakee, niin ei sitä silloin just niin vaan helposti esille saa.

Minä manailen joka kerta esim. Salon sivustoille menoa.

Etusivu on mitä on: https://salo.fi/. Olen tästä jossain vaiheessa muistaakseni jotain motkottanutkin.

En tykkää siitä, en edelleenkään ole tottunut siihen, että ihan ensteks paukahtaa vastaan "muuta meil" -mainokset. Saa sitä uusia asukkaita houkutella ja koukutella, mutta tartteeks ne nyt ihan etusivulle pamauttaa!!!  

Tähän mun piti laittaa/nostaa esille tänään, ei suinkaan Salo -cityä (jäi aasinsillaksi) vaan tämä täkäläinen V-S KoronaInfoLinkki: https://www.vsshp.fi/fi/Sivut/Koronavirusepidemia-2020.aspx jossa mm. tällaista infoa tänään:

 

Tilanne Varsinais-Suomessa

Päivitetty 5.1.2021

Varsinais-Suomessa epidemiatilanne on parantunut, mutta kehitystä on vaikea ennakoida. Varsinais-Suomi on edelleen koronaviruksen leviämisvaiheessa.

Koronan ilmaantuvuus on kahden viikon ajalta laskenut. Joulun jälkeen ilmaantuvuusluku oli 142 sataatuhatta ihmistä kohden, maanantaina 4.1. se oli 96.

Varsinais-Suomessa otettiin vuoden vaihteessa noin 30–35 prosenttia vähemmän koronavirustestejä kuin joulua edeltävänä aikana. Alentuneiden näytemäärien perusteella ei ole mahdollisuutta tehdä päätelmää siitä, että tilanne olisi pysyvästi helpottumassa.

Ennen joulua Varsinais-Suomesta löytyi 20–70 koronatartuntaa päivässä. Juhlapyhien ja vuodenvaihteen aikana tartuntoja on todettu 15–17 päivässä. Positiivisten osuus testatuista on kahden viime viikon ajalta ollut 4,2. Tyksissä on hoidettavana 14 koronapotilasta.

Tiistaina 5.1. kokoontunut koronakoordinaatioryhmä jatkoi lähes kaikkia aiempia suosituksiaan 24.1.2021 saakka. Katso kaikki Varsinais-Suomea koskevat suositukset alta.

Eniten tartuntoja tulee edelleen samassa taloudessa asuvilta ja muualta lähipiiristä. Ulkomaanmatkoilta saatuja tartuntoja on todettu enenevästi.

Varsinais-Suomea koskevat suositukset

Kaikki suositukset ovat voimassa koko maakunnan alueella.

jne!


Kommentit

5.1.2021 14:48  Marjatta

Juu. Tiedän!
Ei ole mun tehtävä informoida mitä koronan osalta tällä alueella tehdään tai tekemättä jätetään, mutta laitoin nyt kuiteski. Selite on ensimmäisessä lauseessa.

7.1.2021 16:45  MäSitt kumminki ?

Ilahduttavast tartunnat ova pysyne nollass ja vähä ylitte, m u t t a mihi lukemi ne jätevoimalan 19 tartunnan saanutta ja miten monia oli altistunu, tuleeks ne jolla viivell Salon tartuntalukuihi? Ja pitki syksy varmaa tartuntoi kuskanne. Ja rokotukse, tunttu ett Suomi sählä niitte kanssaki. Mietitään, toivotaan, odotetta ja ehdotetta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini