Uusimmat kuvat

meil viisastella!

Lauantai 20.2.2021 klo 12:33


Tämän päivän paikallislehden uutisissa kerrotaan: ”Salon koronarokotukset näyttävät etenevän edelleen hitaammin kuin naapurikunnissa ja saman kokoluokan kaupungeissa.”

https://www.sss.fi/2021/02/salon-rokotustahti-on-edelleen-verkkaista-%e2%80%89massarokotukset-alkavat-tiistaina/

Kun on kysytty, jotta miksi noin, niin on vastattu kierrellen kaarrellen.

Rokotuksista vastaava osastonhoitaja on sitä mieltä, että kaikki piikit on annettu, mitä on rokotteena saatu ja jatkaa: ”Onko Saloon saatu oikea määrä, on eri kysymys.”

No sitten johtajaylilääkäri Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiristä: ”Minulla ei ole oikein antaa vastausta, miksi Salossa on toistaiseksi rokotettu vähemmän kuin muualla”
Ylilääkäri toteaa kyllä, että Salon määrissä ei olla alkuun huomioitu riittävästi suurta vanhusväestöä. Että ikäihmisiä on enemmän kuin esim. Kaarinassa tai Turussa.

Tuo on viisastelua!

Kaupunkilaistenko se kuuluu tietää paljonko meillä vanhuksia on ja siitä sitten informoida rokotetta tilaaville!


Kommentit

20.2.2021 12:58  Marjatta

Jos ihmettelee koko maan piikitys- ym. takerointia, niin ei voi muuta kuin ihmetellä Uuden-Seelannin tilannetta.

Suurin piirtein Suomen kokoinen maa ja mikä on tilanne?

Maassa oli keskiviikkoon mennessä todettu koko pandemian aikana 2 340 tartuntaa, 26 ihmistä on kuollut. Suomen luvut ovat 51 595 ja 723.?

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007815525.html

21.2.2021 21:30  Kiukutta Muitten Pualest

Eipäs ihme, jos rokottamisten käynnistyminen oli hidasta. Ei saatu rokotteita riittävästi, mitä heti arvelinkin. Mutta se, että e i tiedetty vanhusväestön määrää Salon alueella ???? Kuka ei tiennyt, miksi ei tiedetty. Ikäihmisiä asuu laajalla liitosalueella mökeissään monetkin hissukseen, ei nettiä eikä älypuhelimia, eivät käytä kotipalveluja. Nyt ehkä jo tiedätte ja rokotukset käynnistyvät aiotulla tavalla. M u t t a , sieltä äärialueilta saattaa olla rokotuspaikalle matkaa kymmeniä, 40 jopa yli, kilometrejä. Millä ja miten sieltä tullaan, jos ei ole enää ajokorttia saati autoa????


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini