Uusimmat kuvat

aina on varaa parantaa

Maanantai 22.2.2021 klo 15:55


”Kun on näin suuri kriisi päällä, on selvää, että keskeisiä toimijoita myös kritisoidaan, se kuuluu avoimeen yhteiskuntaan. Aina on varaa parantaa."

Sanoja on THL:n viestintäjohtaja Marjo Loisa.

No niin justiinsa!

Salon rokotustahtia on kritisoitu. Vaan kyllä se taitaa niin olla, että ei meillä niin vaan mitään parannella. Meillä mennään toinen toistensa hameenhelmojen ja housunlahkeiden taakse ja selitelläään

Minä en selityksistä ole tykännyt, enkä tykkää, sillä on tässä KoronaLiekaassaOloa jo ollut ihan riittävästi ja on sekä Salossa että Turussa ollut aikaa miettiä, mitä tehdään sitku -tilanteessa eli mitä tehdään sitten, kun meille koittaa rokottamisen ajat. 

Ei olla mietitty, kun yks taho sanoo yhtä ja toinen toista. Nolointa on, jos ja kun Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri ei ole tiennyt salolaisten vanhusten määrää. Että siinä olisi ollut yks syy takkuilevaan rokotustahtiin. Voi jysäys, mitä touhua!

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2021/02/20/37028

 

 


Kommentit

22.2.2021 16:00  Marjatta

Ja rokotuspaikka! Toivottavasti cityn talonmieskaarti on huiskinut santaa tarpeeks Saktaan menotielle ja pihalle. Tänäpä ainakin on tosi liukast!

23.2.2021 14:43  MääVaa Kylilt

Saloss nyt ei menn mikkä enä n.s putke. Rokottamise hitauteenkin löydettiin t a i keksittiin syy. V-S:n sairaanhoitopiirill ei ollu tiatto, kuin pal Saloss on iäkkäit vanhuksi. Mistähän tää johtus tai ketkä jätetti laskuist pois. Sekin heilt jäi huomioimatt, ett aika pitkä matka tulla rokotust hakema Kiikalan, Kiskon, Perniön ja Särkisalon äärialueilt, useit kymmeni kilometrei suuntaansa. Milläs kuljes jos ei oll ajokortti ei auto. Me ikäihmise olla pysytty jo vuosi poissa kaikist riennoist ettei koronaa saatais. Nuaremmat menee ja lentää sitt meitinki erest ja korona levi. Tairetti saar vuaskymmenie virus jyllämä, mikä pittä meit poiss ihmiste silmist. Nyyh-nyyh.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini