sumplimista ja nappikauppaa

Torstai 25.2.2021 klo 17.20


Koronarokotukset alkoivat tällä viikolla Salossa. Kiitos Salon Seudun Sanomien. Minun mielestäni tämä juttu/uutinen on kokonaan luettavissa netin kautta, eli tähän pääsevät myös lehteä tilaamattomat. 

Massarokotukset alkoivat Salossa, rokotteiden saaminen sumplimista ja nappikauppaa

Kerrotaan, että sumplimista on ja nappikauppaa!

No niin taitaa olla.

Kyllä osataan toimittajallekin selittää, miksi Sakta on just-se-paikka. Muita rokotuspaikkoja ei ilmeisesti ole edes ajateltu olevan. Kas kun tässä on sitä keskittämistä ja on väljyyttä. Eikä itse rokotustapahtumakaan kestä kuulemma kuin puoli tuntia! 

Ovatko paikasta päättäneet lainkaan laskeneet sitä, mitä koko kokonaisuus kestää, paljonko kuluu aikaa, kun ihmiset kotoaan saakka lähtevät? Plus että millä kulkupelillä sinne mennään?

Miten esim. ikäihmiset pääsevät, lähtevät Särkisalosta, Suomusjärveltä, Kuusjoelta tai Kiikalasta? Eivät nuo entiset Salon seudun kunnat, nykyiset kaupungin kaupunginosat missään torin ympyräparkissa tai linja-autoaseman vieressä sijaitse. Paikka ei ole edes Salon keskipisteessä, sillä se paikka on Muurlassa, tuolla noin suunnitellun Tunnin Junan tulevien raiteitten takana.

Annetaan myös ymmärtää, että Saktan kiinteistö on esteetön. Kurkkaas uutisen sisällä olevaa kuvaa ja mieti, kuvittele mielessäs, millaista mahtaa huonosti liikkuvalla ikäihmisellä olla tieltä pihaan meno, jos on Karjalankadulle saakka jollain lailla päässyt! Aika kröpöläiseltä näyttää.

Jos toisen kyydissä liikkuu, niin parkkipaikka on vasta kuvassa näkyvän tien päässä. Siitä on aika matka pääovelle. Vai onko ajateltu, että kaikki autolla liikkuvat saavat autonsa pääoven eteen?

Ja sitten vielä sekin paholainen, kun harmitellaan, ettei rokotteita ole ihan sillai saatu kuin oli ajateltu.

No kuka ne tilaukset tehnyt on?

Turustako käsin kaikki on suunniteltu ja päätetty?

Vähän siltä tuntuu, sillä siellähän rokotuspaikkana on Messukeskus. Mutta! Yli 85 -vuotiaat voivat saada rokotteensa myös terveysasemalla! Ja huom! Turussa Messukeskukseen kulkee bussit 40 minuutein välein. Mitäs Salossa? Mitkä bussit vievät Saktan pihalle? 


Kommentit

25.2.2021 17.35  Marjatta

Näin Lohjalla, väkiluvultaan ja alueeltaan Saloa pienemmässä kaupungissa:

Kun rokotteita saadaan enemmän, tullaan koronarokotuksia tullaan antamaan Lohjalla muutamassa rokotuspisteessä.
Keskustan terveysasema, Ojamonkatu 36, Lohja (muun käynnin yhteydessä)
Liikuntakeskus Tennari, Rantapuisto 45, Lohja
Pusulan terveysasema, Arvelantie 1, Pusula
Karjalohjan terveysasema, Tallaantie 4, 09120 Karjalohja
Sammatin terveysasema, Kalevalantie 2 B, 09220 Sammatti

25.2.2021 17.49  Marjatta

Rokotukset omilla terveysasemilla Lieto, Marttila,
Koski Tl ja Tarvasjoki.

25.2.2021 19.13  Nummilainen

Lohja menettelee fiksusti. Rokotuksia tehdään entisissä kumtakeskuksissa. Siel on.muutenkin erilainen meininki. Mareva labranäytteitäkin kerätään entisistä kuntakeskuksista. Kaikkien ei tarvii Lohjalle mennä.

25.2.2021 20.24  Rutinaa Rutinaa

Tää Salon touhu on ni-in sitä - - - ???? Heillä ei ole ajatustakaan sille, miten ihmiset rokotuspaikalle kulkevat. On kaupungin alueillakin seutuja, joissa ei Paikun kyyiin pääse, kun Paikku ei sieltä kulje, ja sitäpaitsi on auton vaihtoa ym. Linjurissa koko toisen kerroksen, ent. Anttilan, iso avara tyhjä tila. Olis rokottamiset tuotu siihen niin monille kulku Paikullakin sujunut. Taksikyydit esim. Muurlasta n.30? ja Kiskosta n.50? suuntaansa, palatessa toinen mokoma. Ja mitä maksaakaan Suomusjärven, Kiikalan, Kuusjoen, Perniön, Särkisalon ja Kiskon peräkyliltä. Iso miinus kaupungin virkamiehille tästä rokotusohjelman toiminnasta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini