Uusimmat kuvat

joko tai!

Lauantai 27.2.2021 klo 11:43


Salon kaupunginvaltuusto on tämmöset hyväksynyt:

98 Talousarvion 2021 investointihankinta Märynummen koulun prosenttitaiteen täytäntöönpano

Kaupunginvaltuusto on talousarviokokouksessaan 14.12.2020 § 1016 päättänyt vuoden 2021 talousarvioon 42 000 euron investointimäärärahan Märynummen koulun prosenttitaiteen hankintaan. Samalla päätettiin, että prosenttitaidehankintaan haetaan tukea Taiteen edistämiskeskukselta (Taike) 50 % teosten arvosta ja että prosenttitaiteen osto Märynummen kouluun toteutetaan, jos tähän myönnetään 50 % ulkopuolinen tuki.


Toivon, että hanketta ei edes aleta toteuttaa!  

Jos olisin asioita esittelevä virkamies ja cityn rahakukkaroa pitelevä kertoisi, että tässä olis nyt pähkäiltävä, mihin käyttäisit 21 ooo - 42 ooo rahaa. Joko tai.

Nooh, tuo ylläoleva on investointirahaa, mut olkoot. Minä katsoisin koko kokonaisuutta ja kysyisin, oisko joku muu asia tärkeämpi ja tarpeellisempi.

Tässä tapauksessa antaisin rahaa esim. tälle taholle: MLL Salossa. Ei ole kiva lukea tällaisia uutisia:

MLL:n lastenhoitoapu päättyy Salossa

"Salon kaupunki laski MLL:n Varsinais-Suomen piirille toimintaa varten vuosittain myöntämänsä avustuksen 10 000 eurosta 3 500 euroon. Pienennetty avustussumma riitti vain kolmeksi kuukaudeksi."

 


Kommentit

27.2.2021 11:57  Marjatta

Taiteesta tykkään, mutta en näistä citymme prosenttitaiteista! Märynummen koululle nyy jottain muka tarvittais. Minä antaisin koulun oppilaiden tehtäväksi piirtää vaikkapa joku ISO iso taulu. Kuvatkoon vaikka jotain salolaisuutta. Kyl nuorilla mielikuvitusta on. Ja he osaavat! Sit se taulu seinälle. Ulos tai sisälle!

28.2.2021 17:33  MammastKylält

MLLn toiminnan oletan olevan hyvinkin tärkeää Salon alueella, jossa paljon nuoria perheitä ilman lähellä asuvia isovanhempia, joilta tilapäistä lastenhoitoapua voisi pyytää. Nyt koronariiviö estää kaiken tapahtuman, jolla yhdistys on toimintaansa varoja kerännyt, sekä järjestänyt lapsiperheille monia erilaisia tilaisuuksia kaikkien iloksi. Kyllä kaupungin tulisi tukea MLLn toimintaa ja jättää kalliit taidehankinnat kouluihin tekemättä näinä ikävinä ja ankeina aikoina. MLL tuo lapsiperheille i l o a.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini