Uusimmat kuvat

siirretään häät!

Lauantai 6.3.2021 klo 12:42


https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/marjattahalkilahtiblogituusisuomifi/hyvin-mahdollisen-todennakoisesti/

”Hyvin mahdollisen todennäköisesti”

Ennakointi korostuu päivitetyssä strategiassa.” Tammikuussa kysyinOnko hallitus miettinyt strategiatasonsa numeroa neljä? Jos ja kun koronauhkapilvet mitä ilmeisemmin kevään 2021 kuntavaalien aikaan leijuvat em. tasonne kohdassa kolme, niin miten luulette, että ehdokkaat pääsevät ”turuille ja toreille” esittäytymään? Entä miten kansalaiset äänestämisestä suoriutuvat?

Nooh, eilen ja tänään on nyt sitten vihjaistu jotain.

Jos kevyesti tilanteen tiivistäisi, niin tiivistän näin: Kun on liian monta morsianta (hallituksen naiset), niin sulhanen (THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta) joutuu  väkisinkin miettimään, milloin häät (kuntavaalit) olisi hyvä pitää. Olisiko juhannuksen tienoilla hyvä, kun ruusutkin kukkivat vai pitäisikö valita syksy. Jouluun saakka ei sentään malttaisi.

Niin ja varman päälle pitäisi sekin tietää, kenet morsiameksi ottaisi. Vain yhden!

 


Kommentit

6.3.2021 12:53  Marjatta

Anna-Maja Henriksson twiitannut 6.3.2021 19 min sitten:

?Kokous puoluesihteerien kanssa on päättynyt. Kahdeksan puoluetta yhdeksästä kannattaa kuntavaalien siirtoa kesäkuulle huonontuneen koronatilanteen takia.
Vaalit pidetään 13.6. #kuntavaalit2021?

6.3.2021 13:08  Marjatta

Terveysturvallisuutta tiedossa?

6.3.2021 17:25  Marjatta

Iltalehdestä kaapattu/lainattu;

Henriksson: "Vielä eilen aamulla olin sitä mieltä, että vaalit ovat 18.4."
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r) paljasti tiedotustilaisuudessa lauantaina iltapäivällä, että hän oli vielä perjantaiaamuna itsekin sitä mieltä, että vaalit pitää järjestää ajallaan.

"En minä eikä kukaan muukaan tiennyt vielä eilen aamulla (ennen puoluesihteerien kokousta), että saisimme THL:ltä tällaiset luvut. Vielä eilen aamulla, kun nousin ylös ja lähdin töihin, olin sitä mieltä, että vaalit ovat 18.4., Henriksson sanoi.


--

Tuohon sopinee vanha tuttu Tapio Heinosen laulama iskelmä: Eilen kun mä tiennyt en

9.3.2021 17:19  KyliltKuuluu

Ja mä vanhankansan ihmisenä boikotoin kovast tätä nykyaikka, ett ministerit, jopa presidenttikin, puhuvat asjoist "twiitis" ja "twiittaileva", ku on jotta sanomist. Suurin osa kansaa jää täst iha ulkopuolell, ku ei kuulu digimaailmaan. Ilta-Sanoma niit twiitei sitt joitaki julkaisee, ett jotta näkke mist valtiovalta puhu. Siin sitt tuahtuneen kirjotta pahaste ja sitt peräs selitettä, ett en tarkottanu jne jne.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini