Uusimmat kuvat

sitä on..

Maanantai 12.4.2021 klo 18:09


Salon koronatartunnoissa nollapäivä 

https://www.sss.fi/2021/04/salon-koronatartunnoissa-nollapaiva-koko-maahan-225-uutta-tartuntaa/

No huah ja ISO sellainen! Toivottavasti pysyvätkin nollilla!

--

Sivuiltani on näköjään vanhustenhoidon tätä mieltä -juttuja haettu. Yks nousee oikeinkin esille: 

Vanhuspalvelulain henki ei toteudu Salossa sss 3.6.2013. Juttu on vuosien takainen, mutta jos aiheena ajattelee, niin tuskin se nyt niin vanhentunut vieläkään on. Yht ja samaa vääntämistähän tämä salolainen vanhustenhoito edelleen on.

Kuntavaaliehdokas Kalevi Satopää kirjoittaa tänään SSS tätä mieltä -palstalla, että hän ei ymmärtänyt 6.4.2021 lehdessä ollutta kirjoitusta, jossa kaupunginvaltuutettu Heikki Liede, tätä mieltä -juttu sekin, pohti vaikeita vanhusyhtälöitä.

Pariin kertaan minäkin jutun luin ja samaan lopputulokseen tulin kuin mitä Satopää. Samaan on päätynyt moni mun ystäväni. Että mitähän se Heikki oikein yritti kertoa tai selittää? Siinä oli vähän sitä sun tätä, mutta mitä siinä ihan oikeasti oli? Pitänee todeta se, mitä Isäni aina silloin tällöin pruukas sanoa: "Sitä on nii mont mones!"

--

"Jaksais sattaa nyy vaa. Ripottelin eile kalkkiryynei puutarhaan! Olis hyvä jos ne sulais!"

Ja niin muuten. Ensi yönä syntyy uusi kuu. Jospa nyt lämpenis ja loppuisivat nämä kerran päivässä, välillä kerran tunnissa, vaihtuvat säät. 


Kommentit

12.4.2021 18:20  Seniorikuntalainen

Minä kuulun niihin, joka ei myöskään sitä kirjoitusta ymmärtänyt, en vaan kehdannut kellekään sanoa, koska luulin, että järjessäni on jotain vikaa, ja voihan näin ollakin....

13.4.2021 17:26  MammaKylält

Ti 13.4 ja keskipäivän uutiset: Salo - 19 tartuntaa !!!!! Kauan kestiki 0 tilanne - vuorokauden - !!! Mun nii risoo ny salolaise ja Salon kaupungin hiljaisuus tartuntojen hillitsemises. Miten muissa kaupungeiss on tehty? Paimiokin ja Naantali lähinnä Turkua, tartuntoi vähempi kuin puolet Salon tatunnoist. Viime vuanna nuaremmat hätisteli iäkkäit pois pois, - mutta ny ova nuaremmat tosi välinpit'ämättömi. Lapset saa yäkyläill kavereitten tykö ja oteta mökkikaveriks mukka jne jne ... Luuleeks ne ett tää virus itelläs loppu yks'kaks? Tuskinpa vaa. Sori vaa kaikill - potuttaa -.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini