Uusimmat kuvat

jaa että laajenevat??

Maanantai 3.5.2021 klo 15:02


Koronarokotukset laajenevat jälleen Salossa

0
https://www.sss.fi/2021/05/koronarokotukset-laajenevat-jalleen-salossa/
Saavat mun puolestani laajentaa niin, että 50 -54 vuotiaatkin saavat rokotteen. Se mikä lehtiuutisaessa silmiin pisti oli, että ensimmäisen piikin jälkeen aika toiseen piikkiin on 12 viikkoa. Sitten oli täydennystä: tehosterokotusaikaa ei ole mahdollista aikaistaa.
Miksei ole?
Lohjan seudulla asuvat ystäväni saivat ensimmäisen rokotuksen 24.3.2021. Huhtikuun 29 päivänä heille oli soitettu, että tulkaas huomenna hakemaan toinen piikki!
Lohjalla on vissiin erilaiset viikot kuin mitä meillä Salossa. Niin ja koronaohjeet!
-- 


Kommentit

3.5.2021 15:06  Marjatta

Nuoriso meillä piikittää tarttis - tartuntojen määrä on ollut ihan kauheaa - ja hyväks olisi varmaan sekin, että saisivat ulkonaliikkumiskiellon ehtoo kymmenestä! Mun puolestani vaikkapa alkaen klo 20.

3.5.2021 15:25  KylillPuhuta

Äsken TS:n paikallisi kurkkasin, ett Salon tartuntamäärät huimia, AVI voi laittaa omat rajoitteet tänne, jos tää viikko menee viime viikon tahtiin. Ylhäsis oli ollu 200 nuoren vappubileet, ett voi vaan aatell mite tartuntoit voi loppuviikoll taas olla. Klo 22 kaupunki kadut ja puistot ym paikat kii, olis hyvä päätös. Sillee noi muutki kaupunkit ova tartuntas siistineet. Saloss on löysäilty näiss ilmottamisis esim, ett onk joitakuita muka suojeltu. SSS.fi sivull o äkässi miälipiteit jo asjast.

3.5.2021 22:53  Marjatta

Mtv:n uutiset tiesi kertoa, että noissa bileissä olisi ollut jopa 300 nuorta. Karkuun olivat kirmanneet, kun poliisi oli paikalle saapunut. Simmottis taas. Saadaan Salo -cityä päivä päivältä tutummaksi kaikille suomalaisille.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini