Uusimmat kuvat

meil ilmotetta!

Torstai 10.6.2021 klo 10:30


3.6.2021 oli SSS:ssa ilmoitus melua aiheuttavasta tilapäisestä toiminnasta! Salon Iltatori ry ilmoitti torstaisista heinä- ja elokuussa torilla järjestettävistä ulkoilmakonserteista. 

Ilmoituksen johdosta niillä, joiden oikeutta tai etua tuo tilapäinen melu koskee, on tilaisuus tehdä muistutus. Ohjeet, osoitteet ym. tiedot on em. lehdessä annettu ja 17.6.2021 mennessä nuo muistutukset nyt sitten tarttis kaupungin kirjaamoon toimittaa! 

4.6.2021 lehdessä oli toinen ilmoitus. Melusta kyse siinäkin. Elokuussa Rock 4 Events Oy järjestää Bruks festivaali -ulkoilmakonsertin. Sijainti Tehdaskatu 1. Ja sama juttu kuin torstaitorin iltapäivistä: Niillä, joiden oikeutta tai etua tuo melu koskee, on tilaisuus tehdä muistutus. Sitä saa toimittaa kaupungin kirjaamoon 18.6.2021 mennessä.

Joopa jo!

Noista minä en motkota, en, vaikka jotain ääntä kuuluu varmaan city -kämpillekin, jos siellä noina aikoina olen.

Mutta-mutta! Kysynpä vaan, kuka tai mikä taho joku päivä ilmoittaa siitä, kun mahdollista Tunnin Junan junarataa ruvetaan rakentamaan? Että millainen melu ja meteli onkaan tulossa ja mihin klo -aikaan/pv. Ja kuinka kauan se kestää (päiviä vai kuukausia), kun Lukkarinmäkeen suunniteltu väylä on viimeisen päälle loppuun saakka räjäytetty?

Pikkuisen taitaa ikkunalasit helistä muuallakin kuin kaupungintalolla. 

Joku voi silloin kysyä, kuka piru tämmösen metelin on päätättänyt?

Mihin tai kenelle tästä valitetaan?


Kommentit

11.6.2021 19:15  KylällPuhella

On se nykypäivän musiikki melkoist mögäfooni, ettei oma ääntään kuule, kun siihe bassokomppiin on otettava volyymia niin ett kiviseinät kaikuvat. Ei mittä nautinto istu kaffell tuttujen kaa. Sunnuntaisin 10-14 on sitte kuitenki onneks tilaisuus kuulla rauhallisempaa musisointii, ei tosin mittä tv-tuttui, soitt ja laulaminen kuitenki luonnistuu ja tuttui kipalei. Mutt siin tule olema jyske ja pauke, ku Lukkarimäki "halkaista" ???? Ja onk hyätty.

12.6.2021 11:50  Marjatta

Niinpä. Ei ole hyötyä salolaisille! Ohi Salon aseman se Tunnin Juna huristelee.

Ei siis ole hyötyä keskustassa asuville esim. Helsingissä työssä käyville. Tuskin heitä kovin montaa edes keskustassa asuu. Ja he, jotka eivät keskustassa asu, esim. Suomusjärvi - Kiikala -suunnassa, pääsevät omalla autolla pääkaupunkiin. Aika nopeastikin viel!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini