Uusimmat kuvat

ai hämmentää vai?

Lauantai 12.6.2021 klo 12:41


110-tien kumpuileva silta hämmentää ammattilaisia – ongelmien syy ei ole selvinnyt

https://www.sss.fi/2021/06/110-tien-kumpuileva-silta-hammentaa-ammattilaisia-ongelmien-syy-ei-ole-selvinnyt/

Uutinen kertoi, että sillan ajoradalle on noussut patteja. Niitä on viimeks korjattu toukokuussa. Mistä niitä tulee, sitä eivät ole selville saaneet.

--

Hämmentävää se vaan on Mahtinaisentien alueellakin. Kun poistutaan Kiskontielle, niin voivoi mikä vesilätäkkö sinne taas sateella ilmestyy. Vaarallinen se nyt ainakin on! Se on tien kaarteessa. Kuivalla kelillä sitä ei kovin hyvin huomaa, mutta syvennys kyl tuntuu, kun autossa istuu. Just hiljanhan niitä korjauksia tälle alueelle tehtiin. Jäikö tämä kohta huomaamatta?

Tältä samalta alueelta kun sitten joku päivä Tunnin Junakin mennä porhaltaa, niin ei muuta voi kuin ihmetellä, kuinka kestäväksi rakentajat luulevat ratapohjan saavansa. Ettei vaan alkaisi kumpuilla sekin.

Jos ja kun Mahtinaisentietä pitkin ajat, niin onhan se nyt ihan kauhea. Somerontien tössyisyyttä aikoinaan naureskeltiin, mutta tämä Mahtinaisentie päihittää Somerontien mennen tullen. Somerontiellä ajo on nykyään suht koht ok. Kokeilepa Mahtinaista!

--

Olen minä tästa Mahtinaisentiestä motkottanutkin. Jo vuonna 2017. 

https://salo.fi/wp-content/uploads/2020/04/Kaupunginvaltuuston-kyselytunnin-p%C3%B6yt%C3%A4kirja-20171218.pdf

Kaupunginjohtaja Inna oli tätä mieltä: "Tien pohja on pehmeä eikä sitä saada täysin tasaiseksi."  Jos oikein muistan, niin suullisesti, kun valtuuston kokouksessa Inna vastaustaan luki (ei varmaan ollut itse laatinut, vaan joku kaupunkikehityksestä), totesi tämän lisäsanan: koskaan. 


Kommentit

12.6.2021 12:45  Marjatta

SSS uutinen näkyy kokonaisuudessaan vain digitilaajille, mutta kommentit näkyvät, oli tilajaa tai ei.

13.6.2021 15:23  KyllMääkiProtkota

SSS:n nettisivullakin parit mielipiteet Salon teistä ja niitten toimivuudest. Eli , jos isot rekat lähtee jo Halikon rampilt ja käyttävä Halikon siltaa ja sitt ohitustie/Mahtinaisentien liikenne ruuhka-aikaan yhtä sumppua liikennevalojen takia. Yksi ehdotti Muurlan rampin kautt Jätepolttolaitoksell tulo, mutt sitt ova ne poistettuje ohituskaistojen puute??? Yks kerto, mite monia kiertoliittymi on tehty H:ki - Oulu välisell tiekm:ll. ihan viime aikoinaki liittymäramppien lisäks, ku Salon päättävä ja V-S:n avi ei niit sallinu. Ihmettä ova Salon tutkimattomat tiet ja päätelmät.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini