Uusimmat kuvat

puhtaalta pöydältä?

Torstai 12.8.2021 klo 18:36


Isoin cityn raati – tarkoitan Salon kaupunginvaltuustoa - on aloittanut toimintansa. ”.. korostetun sopuisissa merkeissä” Myös muut raadit – kaupunginhallitus ja lautakunnat - aloittavat pikkuhiljaa. Valinnat on ainakin tehty. Sitä en tiedä sopiiko tähän kohtaan, jotta sopuisissa merkeissä.

Osa kaupunkilaisista tykkää, jotta ok, hyvin on paikat jaettu, mutta on myös heitä, jotka tykkäävät, että ei ihan siten mennyt, mitä äänestäjät ajattelivat. Tarttis olla tasaisesti sekä miehiä että naisia, mutta kyllä jotain tietämystäkin valituilta odotetaan. Usein kerrotaan, lue mainostetaan, miten jollain henkilöllä on taustanaan jo vuosien kokemus, mutta-mutta: jos se on vain kokouksissa istumista, ja tuppisuuna, niin en minä ainakaan sellaiselle tyypille mitään kokemus -kehuja jakele. En sellaisellekaan, joka valtuuston kokouksissa melkein asiassa kuin asiassa etenee oman puolueensa ryhmäpäätösten mukaan. On se nyt kumma, jos ennen vaaleja löytyy mielipiteitä ja ajatuksia vaikka mihin, mutta vaalien jälkeen ne omat mielipiteet haihtuvat kuin tuhka tuuleen!

Aamulla googletin 16.8.2021 pidettävän kaupunginhallituksen kokouksen esityslistaa. Pitkä se ei ole. Tämä pisti silmään: Salon kaupungin palveluksessa työskentelevä henkilö ei ole vaalikelpoinen tarkastuslautakuntaan. Tästä johtuen tarkastuslautakuntaan on valittava yksi uusi varajäsen Kuusiston tilalle.

Tekstissä lukee Kuusisto, mutta kai tässä Johanna Kuustosta tarkoitetaan.

--

Ja pien motkotus:

Pikkuisen pitää googlettaa ennen ennenkuin kaikki tarvitsemansa löytää!

Esityslistat ja pöytäkirjat sivulta löytyy sekä menneet että tulevat, mutta kun klikkaat kaupunginvaltuuston tai kaupunginhallituksen kohdalle, niin niissä ei enää linkkiä menneisiin näy.

Onko se nyt niin kauhian paha juttu, jos menneiden kokousten linkit esillä olisivat? Siis samalta aukeamalta, kun löydät valtuuston tai hallituksen tai lautakunnat, olisi linkit sekä menneisiin kokouksiin että 28.7.2021 alkaneisiin. Edestakaisin vekslaaminen, taustojen hakeminen ei niin kivaa ole vai onko tässä tarkoitus näyttää, jotta kaikkien em. tahojen kokouspöydät ovat menneistä putipuhtaat, eikä tarvitse välittää siitä, mitä edellisillä kausilla on tehty ja/tai tekemättä jätetty!

--

Sakulle onneks olkko hallituksen puheenjohtajuudest ja pikast paranemist koronast!

 


Kommentit

12.8.2021 20:15  MääVaa Kylilt

Sakull mää myäs onnee toivottele neljävuotispestiin . Toivottavast pysty pitämä myäs meiti Salo-Cityn ympäristöalueiden asukkaiden tarpeet huamioituin, ku hää on jo vuasii toimininu näitte ihmiste kanss ja joukoss ja kuullu, mitä miält ihmise missäki milloinki mistäki ovat olleet. Siis Sakulle pikaist paranemist. Nyt o näytön paikk.

13.8.2021 21:37  Äänestäjä kaupungista

En äänestäjänä ollenkaan tykkää siitä, että henkilöt, jotka ovat saaneet vähän ääniä, valitaan kuitenkin kaupungin johtaville luottamushenkilöpaikoille. Näin ei mielestäni demokratia toteudu. Nimittäin, jos äänestän jotakuta, joka vastaa minun arvojani, tavoitteitani ja toiveitani kaupungin päätöksenteossa ja sitten aivan toinen henkilö tulee vähemmällä äänimäärällä päättämään asioista, ei se ainakaan minua miellytä.
Uudella kh:n puheenjohtajalla tulee olemaan haasteita suoriutua vaativasta luottamustehtävästä täysipainoisesti, kummankaan osapuolen, eli työn tai luottanustoimen siitä kärsimättä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini