Uusimmat kuvat

mitä päättäjillä mielessä?

Lauantai 14.8.2021 klo 12:48


 

Kaupunginhallitus haluaa lisää hyviä uutisia Salosta – talous, elinvoima ja työpaikat päättäjien mielessä

Tekijä

 Vesa Käiväräinen

 -

14.8.2021 | 8:20

Juu,juu! Tuli luetuks! 

Digilehden otsake se tuossa. Ellet ole tilaaja, niin enempää et näe. Mutta: nou hätä! Tässä tapauksessa riittää otsake. Riittää ainakin minulle, vaikka koko jutun olen paperisesta salkkaristakin (Salon Seudun Sanomat) jo lukenut aamukaffeen aikaan.

Tarraan sanaan elinvoima. Jos sitä taas kerran hehkutetaan, niin se saisi olla viimeisenä. Tai ei ollenkaan. Vai tietävätkö ihan kaikki, mitä tuo elinvoima tarkoittaa? 

Tämän linkin kautta selviää:

Elinvoima ei kasva elinvoima-sanaa viljelemällä

--

Nii. Että jos nyt talous ja työpaikat ovat tärkeitä, niin oikein, oikein tärkeitä minun mielestäni ovat annettavat palvelut. Ja ensisijaisesti ne, jotka kuuluvat kunnan järjestämiin. Ja taas annan linkin:

https://vm.fi/kuntien-tehtavat-ja-toiminta

--

Hyvää viikonloppua!


Kommentit

14.8.2021 13:16  KylänIhmettelijä

Selväks tuli, 'elinvoima', hyvin monitahone sana ja voi lykät mihi vaa, jollon siit tule simmone täytesana, jos ei huama, ett ollakseen totta tuleki aika pal toimitettavi asjoi. Jos joku siihe pysty, nii hyvä. Muute on ku nyky hallitus. Puhuta, sovita, kehitellä, olla herkäll korvall, mutt ei sovit; kuka tekke mitäki ja kuin pia. Eli sotkuta samass paikass samoje asjoitte kanss. ??? Ei ymmär mutt ei kai tarttekka?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini