Uusimmat kuvat

tulevaisuuden hoitoteknologiaako vain?

Keskiviikko 18.8.2021 klo 12:02


Hintan vanhainkodin puolesta on eilen marssittu.

Mulla yksi pyyntö ois, älä vie Hinttaa meiltä pois” 

Juttua et lukemaan pääse, ellet ole digilehden tilaaja, mutta kommentit, joita uutiseen kertyy, kertonevat jotain. Ne näkyvät ei-tilaajillekin.

--

Sairaanhoitajat ja insinöörit kehittävät tulevaisuuden hoitoteknologiaa ja kun nuo sairaanhoitajat ja insinöörit nyt sitten jo IoT Campuksella ovat, niin sitäkö varten IoT Campukseen vanhuksia pitäisi saada?

Sellainen olo tuli, kun luki vt. sosiaali- ja terveysjohtaja Anneli Pahtan näkemyksiä Salon kaupungin vanhustenhoidon tulevaisuudesta.

 


Kommentit

18.8.2021 12:21  vanhainkotien puolesta

Oliko laitoksen johtaja paikalla? Olen kuullut, että henkilöstö voi tällä hetkellä huonosti. Laitoksen alasajo -uhkailu ja huono johtaminen ovat yhdistelmä, jolla talo äkkiä tyhjäksi saadaan. Kajalassa käytettiin aikoinaan alasajon syyksi paloturvattomuutta, vaikka talo ei ollut muita vastaavia kummallisempi.

18.8.2021 13:42  Vanhus on ihminen

Niinpä. Laitoksen alasajo on helppoa. Ei yritetäkään hnkkia sijaisia, jolloin asukkaita on vähennettävä.
Eilen vt. sosiaalijohtajaa kuuntelin, enkä todella uskonut hänen puheistaan pätkääkään. Kyllä luottoni häneen on mennyt.
En tiedä hoitopaikkojen tarpeesta, kuinka akuutti tilanne on. Kuitenkin lisäpaikkoja on hankittava, koska niitä tarvitaan, sanoi vt. sosiaalijohtaja. Heräsi kysymys, miksi ei nykyisten laitosten paikkojakaan täytetä, jos lisäpaikkojen tarve on.
Toisaalta ei siinä mitään päätöksiä tarvita, kyllä viranhaltijat osaavat homman hoitaa pikkuhiljaa muutenkin, eli kuntalaisilta salassa...

18.8.2021 20:48  TämmöttisTäält

Edellämainittiin, ettei ol tiatto hoitopaikkojen tarpeest tarppeks, viäläkä. Talvell ei ollu oikkia tiatto vanhusväestömääräst sillonka, ku meitill rokottei aletti tilama ja järjestämä. Alakantti menivä ensmäise arvio sillonki. Oletan hoivapaikoi oleva knaftiste, ku heikkokuntoset joutuva paikoi jonottama melko pitkään. Ja ku paikan saa ja siirto tehdään, nii toine Noutaja tuleki sitt jo pia. Paljo ole ihmisilt kehui saanu, ett Hintta on hyvä ja inhimilline paikka vanhuksill ja ett siäll on kiva vierailla. Mieluummin kuvittelisin Hintass viimese aikan olema kuin jossain IoT:n modernissa kiiltäväss laitoksess.!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini