Uusimmat kuvat

kolme vuotta sitten

Lauantai 25.9.2021 klo 14:29


Salon IoT Campus palkittiin Suomen parhaana ideana Tuottava idea -kilpailussa

14.9.2018

Salo IoT Campuksen vahvuus on sen monipuolisuus ja rohkeus yhdistää hyvin erilaisia toimijoita keskenään. Yhtenä merkittävänä tekijänä pidettiin sitä, että hanke edesauttaa Salon työllisyyttä ja tunnettuutta, todetaan tuomariston perusteluissa."

https://www.sss.fi/2018/09/salon-iot-campus-palkittiin-suomen-parhaana-ideana-tuottava-idea-kilpailussa/

Kuka kertoisi kaupunkilaisille, tarkoittiko tuottava idea Campusta koko kokonaisuutena vai oliko HoivaKoti jo silloin esillä?


Kommentit

25.9.2021 16:04  vanhusten puolesta

Miksi nuoret ovat saaneet paikan linja-autoaseman läheltä, mutta vanhukset ja omaiset häädetään hankalakulkuisen tien päähän?

25.9.2021 17:03  Marjatta

Hyvä kysymys. Tuota samaa olen minä miettinyt. Steissin tilat ovat todella sujuvan yhteyden päässä linja-autoasemalta. Ja osuuskauppa saa komiat vuokrarahat. Jos ent. AMK on nyt puoltyhjänä, niin esim. sinne nuorten tilat voisi siirtää. Olisi ainakin kaupungin omat tilat.
Mutta, mutta: jos nuorilta kysyttäisiin, että menettekö Ylhäistentielle, niin varmasti nousisi ISO haloo. Tuskin tykkäisivät siitäkään, että kokoontumistiloja tarjottaisiin Campukselta. Eihän se mitään keskusta-aluetta ole, vaikka niin yritetään mainostaa. Torin ympärillä keskustan paikat ja kohteet ovat.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini