Uusimmat kuvat

stopit lihansyönnille?

Tiistai 2.11.2021 klo 19:06


Tämmöstä uutista pukkaa: ” Helsingin kaupunki on linjannut tukun ympäristötoimia, jotka astuvat voimaan ensi vuoden alussa. Kaupungin toimialoilla ja liikelaitoksissa järjestettävissä tilaisuuksissa tarjoillaan jatkossa vain sesongin mukaista kasvisruokaa sekä vastuullisesti pyydettyä lähikalaa. Lihatuotteita ei tarjoilla lainkaan.”

Ja lisää: Ensi vuonna kahvimaitona käytetään kauramaitoa. Kun tarjoillaan, niin käytetään vain kestoastioita ja aterimia. Ja juomat tarjoillaan kannuista, ei juomapulloista.

Simmottis!

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä! Yleensä se niin menee.

Leviävätköhän linjaukset koko maahan?

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/marjattahalkilahtiblogituusisuomifi/loppu-lihansyonnille/

--

 

Huhhuh!

En ole mikään himo lihansyöjä, mutta jos sitä ei enää koskaan missään muodossa mistään saisi, niin en kyl tykkäis. En!

Helsingissä ollaan sitä mieltä, että lihat pois vähentää esim. ilmastovaikutuksia ja pienentää  kaupungin käyttämien luonnonvarojen määrää!

Voi pyhä jysäys tätä maailman menoa! Kyl mahtaa olla iso vaikutus! Nooh, olkoot, jos joku Helsingin meininkiä uskoo!

 


Kommentit

3.11.2021 20:03  ÄrsytysIskeny

Maatalousministeri sanoi tänään tv:ssä, että fiksumpaa olisi, jos olis päätetty pysytellä kotimaisen ruuan tarjoilemisessa. Mutta tää kasvisruokapakkosyöttö on höpöp höpöä, niin vastentahtoista. Armeijaankin se vaan ujutettiin. Pojanpoika kertoi, että välillä kahtenakin päivänä kasvisruokapäivällinen ja kaikki eivät ole edes niin hyviä, että maistuvia olisivat. sitten on heitä, jotka kävelee vain ohi ja tilaavat sotkusta höttöruokaa! Vaikka olis se kasvisruokapäivä, nii olis joku lihamureke tai vaikk makkaraa sen lisukkeeksi nälkäisille nuorille miehille. Eiks vaa ! Ja tää H:gin ruokatemppuilu, EI jatkoon!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini