Uusimmat kuvat

päähän ottaa tämäkin

Tiistai 26.10.2021 klo 14:13


Kesää kohti 31.10.2021

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/marjattahalkilahtiblogituusisuomifi/kesaa-kohti-31-10-2021/

Euroopan parlamentti äänesti tiistaina äänin 410–192, että kellojen siirtelystä kesä- ja talviaikaan voidaan luopua vuonna 2021.

Uutinen on vuodelta 2019.

Selvä äänestyksen tuloshan se tuossa, mutta missä mättää, kun em. toteuttaminen on aina vaan tekemättä. Kelloa tarvitaan joka päivä, joten kai tuollaisen asian nyt muistissa pitäisi pysyä. Työn alla olevien asioiden alimmaisena se nyt ainakin on.

Kellojen siirtelyn lopettaminen on ollut alun perin Suomen aloite, mutta ilmeisesti siirtelystä luopumista ei ole käsitelty lainkaan. Suomalaismepit ovat antaneet ymmärtää (vuoden vanha tieto tuokin), että he ovat tilanteeseen pettyneitä!

Saa sitä olla pettynyt, mutta kysynpä vaan, onko pakko. Eivätkö suomalaismepit uskalla vaatia tai patistaa muita jäsenmaita mielipiteensä esittämiseen. Tavallinen kansalainen alkaa pikku hiljaa miettiä, jotta onkohan niitä muitakin EU -asioita, joissa nynneröidään ja tyydytään keskeneräisyyksiin.

Kesää kohti 31.10.2021! Siitä tykkään, mutta en viisarien siirtelystä!

Menkääs nyt suomalaismepit EU:n ulko-ovelle, sinne rappusten ylätasanteelle ja kertokaa isoon ääneen, että tästä kellojen kanssa vekslaamisesta on tultava loppu!


Kommentit

26.10.2021 14:26  Marjatta

Viisareita siirrellään eteen ja taakse, mutta onneksi aina kesää kohti: syksyllä taakse- ja keväällä eteenpäin. Helppo muistaa, mutta en siltikään moisesta vekslaamisesta tykkää. Pää on pöörönä monta viikkoa. Luulisi, että myös eläimillä. Esim. lypsävät lehmät!

26.10.2021 19:39  Kyssy YksHölmöKylält

Aika johon viikonloppun taas kellot siirretään, olisi ja onkin se oikee aika, mitä enne siirtelyi me on eletty. Kuitenki on sukupolvi (?) ihmissi, jotka ovat elämänsä eläneet kelloja siirtäen, p a i t s i - että nykytekniikas digikellot yms siirtyy ite, sisäänrakennetun tekniikan ansiost. Mites ne operoitas pysymään vaki ajass muuttumatta ?????

26.10.2021 20:23  Marjatta

No niinpä. Ja kyllä SuomiMepit ovat saamattomia. Mikä heitä estää, etteivätkö voisi nostaa asiaa esille. Ja pitää esillä! Oikein vaan vaikka jankuttamalla!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini